Rotpunkt køkkenvalg
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i Brovst
Vi glæder os til at byde dig velkommen
Rotpunkt butik
Åbningstider i julen
Vi holder lukket:

23.12.20 - 27.12.20
31.12.20 - 01.01.21

Hos Rotpunkt Køkken i Brovst er dine køkkendrømme i fokus

Når det kommer til at vælge et nyt køkken, opstår der mange overvejelser, bekymringer og spørgsmål i løbet af processen, som er vigtige at få håndteret, således man ender med det ønskede resultat.

Rotpunkt Køkken i Brovst har butikker spredt ud over hele landet, da vi mener, at alle skal have mulighed for at bygge nyt badeværelse, køkken eller bryggers.

Kom på besøg hos køkkenforhandleren i Brovst, hvor vi byder jer velkommen med god service og inspiration. Vi forstår at rådgive jer, således I får et nyt køkken, som stemmer overens med jeres behov og ønsker. Kontakt os for at få en snak om dine ønsker eller kig forbi butikken i Aalborg og gå på opdagelse i vores mange spændende og smarte løsninger.

Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Realisér drømmen om et nyt køkken fra Rotpunkt i Brovst

Brovst ligger i Nordjylland og er en mindre by, nok bedst kendt for Drømmekage og den smukke hovedgård Bratskov. I Brovst finder I også Rotpunkt, der hver dag sørger for at nordjyderne kan få holdbare og smukke køkkener i et tidløst design.

Når I vælger et nyt køkken fra Rotpunkt, så vælger I samtidig et utroligt holdbart og slidstærkt køkken. Alle materialer og kombinationer er produceret i Tyskland og designet efter danskernes hjem, så I er garanteret det bedste resultat. Uanset jeres valg af materialer og layout, så får I et nyt køkken, som tåler hverdagens slid uden at gå på kompromis med lak og farve.

Er I på udkig efter et nyt køkken, badeværelse eller bryggers, så er Rotpunkt Køkken Brovst et godt sted at starte. Med mange solide år i branchen har Rotpunkt Køkken den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe jer med at gøre jeres byggedrømme til en realitet.

I finder vores køkkenforhandler på Thistedvej 94 i Brovst eller på Håndværkervej 7 i Aalborg, hvor vi også har udstilling.

Udover, at I kan finde et stort udvalg af lækre køkkener af højeste kvalitet hos Rotpunkt i Brovst, så tilbyder køkkenforhandleren også et utal af muligheder for at gøre drømmen om et nyt badeværelse til en realitet.

Et nyt badeværelse kan for mange virke som en overvældende tanke, eftersom processen kræver en gennemtænkt plan for at nå i mål med det ønskede resultat.

Hos Rotpunkt Brovst står professionelle rådgivere klar til at hjælpe jer i gang med planlægningen, således I ikke står alene med bekymringer og spørgsmål, som måtte opstår. Med rådgivere fra køkkenforhandleren i Brovst er I i gode hænder, når budget og drømme skal mødes.

Hos Rotpunkt Brovst vælge mellem flere forskellige designs, der alle har detaljer og inkorporerende løsninger, som giver jer en nemmere hverdag. Det betyder, at du hos Rotpunkt finder netop det nye badeværelse, som både vil passe ind i jeres hjem, men også passe til resten af familiens behov.

Et bryggers skal leve op til mange forskellige funktioner, hvorfor kreative og smarte løsninger er nødvendige for at opnå et holdbart resultat. Som udgangspunkt skal et bryggers have plads til at kunne vaske og tørre tøj, opbevare overtøj samt tøj og bestå af praktiske materialer, som kræver minimal rengøring.

Hos Rotpunk Brovst er alt dette med i overvejelserne, når I skal bygge nyt bryggers. Her er der altid plads til personlige præg og udtryk, så jeres nye bryggers ender med at leve op til jeres ønsker og forventninger.

Rotpunkt køkkenvalg
Her finder I Rotpunkt Køkken i Brovst
Thistedvej 94, 9460 Brovst
Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Brovst

Rotpunkt Køkken
Thistedvej 94
9460 Brovst
50 23 95 50
brovst@rotpunkt.dk


Åbent efter aftale
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Brovst