Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Hillerød
Vi påstår beskedent, at vi har Danmarks smukkest beliggende køkkenbutik. Fra Slotsgade 69 i Hillerød, kan vi nemlig se direkte over på det smukke Frederiksborg Slot.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rotpunkt Køkken i Hillerød leverer tidsløst design

Rotpunkt Køkken Hillerød byder indenfor til et væld af eksklusive og smarte køkkenløsninger. Med mere end 300 forskellige farvemuligheder, et væld af materialemuligheder og køkkenindretning, har Rotpunkt køkken Hillerød noget for enhver smag, som vil overgå dine vildeste køkken-drømme. Vi har sørget for kvalitet i særklasse, professionel rådgivning og køkken-løsninger, der er miljørigtige, funktionelle og tidsløse.

Med slidstærke designs danner dit køkken rammen for professionelle køkkenløsninger af tysk oprindelse. Der er dømt kvalitets-køkken uanset, hvilken køkkenløsning du end måtte vælge,

Hos Rotpunkt Køkken i Hillerød rådgiver, indretter og leverer vi alt til både store og små køkkendrømme. Vi giver dig uanede muligheder. Design præcis det køkken, du drømmer om hos Rotpunkt køkkenforhandler Hillerød.

Nyt køkken Hillerød i høj kvalitet

Den tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt Køkken i Hillerød. Med innovative løsninger inden for både køkkenindretning og materialevalg, så er et nyt køkken fra Rotpunkt den optimale løsning for dig, der ønsker eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Når du handler køkken hos Rotpunkt i Hillerød, er du garanteret et nyt køkken, der har fokus på miljø og ergonomiske løsninger.

Med et køkken fra Rotpunkt køkkenfirma Hillerød får du intet mindre end:

  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Køkkenelementer med 30% reduceret vægt
  • Køkkenelementer med PEFC og FSC certificering

Besøg Rotpunkt Køkken i Hillerød

Du finder Rotpunkt køkkenforhandler i Hillerød på Slotsgade 69. Her danner vores lyse og indbydende lokaler rammerne om inspiration, indretning og rådgivning.

Lad Rotpunkt Hillerød være dit foretrukne valg, når det gælder nyt badeværelse og bryggers

Slidstærk og tidløs kendetegner Rotpunkt produkter. Dette gør sig også gældende, når det kommer til at bygge et nyt badeværelse eller bryggers.

Hos Rotpunkt i Hillerød er vi med dig hele vejen, så du altid har den rette rådgivning lige ved hånden, når de store beslutninger skal tages. Når du køber et nyt badeværelse fra Rotpunkt, får du desuden:

  • Greenline Bioboard, som er miljøvenlig produktion
  •  PEFC og FSC certificeret produkter
  • Tidsløst design
  • Slidstærke materialer

Hos Rotpunkt Køkken i Hillerød står vi klar til at rådgive dig, når du skal have nyt køkken, badeværelse eller bryggers. Her er dine behov og drømme i forsædet hele vejen igennem.

Kom forbi og bliv inspireret – Du finder os på Slotsgade 69.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Hillerød

Rotpunkt Køkken Hillerød
Slotsgade 69
3400 Hillerød
34 10 50 50
hillerod@rotpunkt.dk

Mandag:12.00-17.00
Tirsdag:12.00-17.00
Onsdag:12.00-17.00
Torsdag:12.00-17.00
Fredag:12.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Mandag-torsdag kan der også uden for åbningstiden træffes aftale i tidsrummet 6-22 , hvis det passer bedre med job, børn osv.
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.