Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Hillerød
Vi påstår beskedent, at vi har Danmarks smukkest beliggende køkkenbutik. Fra Slotsgade 69 i Hillerød, kan vi nemlig se direkte over på det smukke Frederiksborg Slot.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eksklusivt og slidstærkt køkken Hillerød

Rotpunkt Hillerød byder indenfor til masser af lækkerier indenfor eksklusive og smarte køkkenløsninger. Der er noget for enhver smag med de mere end 300 forskellige farvemuligheder, et væld af materialemuligheder og køkkenindretning, der vil overgå dine vildeste drømme. Vi har sørget for kvalitet i særklasse, professionel rådgivning og køkkener, der er både miljørigtige og funktionelle.

De slidstærke designs danner rammen om professionelle køkkenløsninger af tysk oprindelse. Der er dømt kvalitets-køkken uanset, hvilken køkkenløsning du end måtte vælge, og så har vi tilmed løsninger til såvel bad som garderobe. Vi byder bl.a. på:

  • Markedets største grebsløse udvalg af køkkener
  • Alt i vask, bordplader, armaturer og hvidevarer

Vi rådgiver, indretter og leverer alt til både store og små køkkendrømme. Vi giver dig uanede muligheder. Design præcis det køkken du drømmer om med Rotpunkt køkkenforhandler Hillerød.

Nyt køkken Hillerød med høj kvalitet

Den tyske grundighed er kendetegnende for de populære køkkenløsninger, som vi tilbyder her hos Rotpunkt. Med innovative løsninger indenfor både køkkenindretning og materialevalg, så er et Rotpunkt køkken den optimale løsning for dig, der både vil have eksklusivt design, stor funktionalitet og slidstærke materialer.

Der er fokus på såvel miljø, som ergonomiske løsninger, når du handler kvalitetskøkken hos os. Med valg af Rotpunkt køkkenfirma Hillerød, så får du intet mindre end:

  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Køkkenelementer med 30% reduceret vægt
  • Køkkenelementer med PEFC og FSC certificering

Besøg Rotpunkt Hillerød

Du finder Rotpunkt køkkenforhandler Hillerød på Slotsgade 69. Her danner vores lyse og indbydende lokaler rammerne om både inspiration, indretning og rådgivning.

Lad Rotpunkt være dit foretrukne valg, når det gælder køkken og bad Hillerød.

Dine kontakter i butikken

Ole Stids-Jønsby
osj@rotpunkt.dk
23 87 23 88

Rie Ørum
rie@rotpunkt.dk
26 18 89 66

Rotpunkt butik
Hillerød

Rotpunkt Køkken Hillerød
Slotsgade 69
3400 Hillerød
34 10 50 50
hillerod@rotpunkt.dk

Mandag:12.00-17.00
Tirsdag:12.00-17.00
Onsdag:12.00-17.00
Torsdag:12.00-17.00
Fredag:12.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Mandag-torsdag kan der også uden for åbningstiden træffes aftale i tidsrummet 6-22 , hvis det passer bedre med job, børn osv.
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.