Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkken i Horsens
Udlev drømmen om et tidsløst og slidstærkt køkken hos Rotpunkt i Horsens
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Rotpunkt Køkken i Horsens bygger nyt køkken med fokus på personlighed

Rotpunkt køkkenforhandler Horsens danner rammerne om dit kvalitets-køkken samt løsninger til både bad og bryggers. Du finder vores spændende sortiment med bl.a. markedets største grebsløse udvalg af køkkener samt et stort udvalg af tidsløse farver og materialer. Vi byder ligeledes på alt i tilbehør til dit køkken.

Uanset, om du søger inspiration til et nyt køkken, bad eller måske ønsker professionel rådgivning om indretnings-løsninger, så tilbyder Rotpunkt Køkken Horsens et kompetent og erfarent team af køkkenspecialister, der står klar til at hjælpe dig med stort som småt.

Nyt køkken Horsens i slidstærke materialer

Et køkken fra Rotpunkt Horsens giver dig næsten uanede muligheder, når det gælder indretning af dit nye køkken. Vi fremstiller køkkener på specialmål, og sætter en stor ære i at realisere dine køkkendrømme. Vores køkkener er såvel PEFC samt FSC certificerede og produceret med tysk grundighed.

Den miljøvenlige produktion af skabselementer er fremstillet af majs, hvilket ud over en reducering af elementernes vægt med hele 30%, også leverer slidstærke elementer, der kan blandes præcis, som du ønsker. Således kan et nyt køkken fra Rotpunkt Horsens imødekomme dine ønsker til ergonomi, funktionalitet og tidsløst look. Vi tilbyder lækkert design og byder desuden på:

  • Alt i hvidevarer
  • Alt i armaturer
  • Alt i vaske
  • Alt i bordplader

Rotpunkt Horsens leverer hele løsninger og sørger altid for at leve op til dine forventninger om et lækkert, funktionelt og slidstærkt køkken.

Her finder du Rotpunkt Køkken Horsens

Du finder dit lokale Rotpunkt køkkenfirma Horsens overfor Bytorvet på hjørnet af Løvenørnsgade og Ribersgade. Vores erfarne team af køkkenspecialister står klar til at hjælpe dig med at realisere drømmen om et nyt køkken.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Horsens

Rotpunkt Køkken
Ribersgade 2
8700 Horsens
71 74 70 71
horsens@rotpunkt.dk

Mandag:12.00-17.30
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-17.30
Lørdag:10.00-14.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.