Nyt køkken? Find det hos Rotpunkt Køkkener i Odense
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt køkkenfirma i Odense
Vi glæder os til at se dig i butikken på Tarupvej

Vi holder ferielukket 23. juli til 8. august 2022

Du finder Rotpunkt køkkenforhandler i Odense på Tarupvej 71. Du bydes velkommen i en stor og indbydende køkkenbutik, hvor inspiration og individualitet er i centrum.

Her har du mulighed for at blive klogere på de mange muligheder inden for materialer, farver og løsninger, så du kan komme tættere på at realisere din drøm om et nyt køkken.

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Odense finder du alt, hvad du skal bruge til at føre drømmen om et nyt køkken ud i livet. Her er du ikke alene om at tage større beslutninger – vi er med dig hele vejen. Også når det gælder vores Svanemærket køkkenserie fra Greenline. Her kan vi tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige mulighed, når det kommer til køkkener.

Rotpunkt køkkenforhandler i Odense er din garanti

Rotpunkt køkkenfirma i Odense er indrettet i åbne og lyse lokaler. Her finder du køkkener og badeværelser i enhver stilart, så du er sikker på at finde den rette løsning for dig. Her blive du nemlig introduceret for den minimalistiske, skandinaviske og klassiske romantiske stil.

Derudover oplever du en verden af moderne og luksus køkkener samt køkkenløsninger til studielejligheden, herregården og patriciervillaen. Du finder naturligvis også køkkener til alle boligtyper derimellem. Hos Rotpunkt Køkkener i Odense finder du et utal af køkkenløsninger, der prioriterer din stil samt dine behov og ønsker for et funktionelt køkken. Det gør Rotpunkt Køkkener til den rette leverandør af dit nye køkken.

Når du træder ind i køkkebutikken, er du sikker på at blive mødt af vores kyndige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til et nyt køkken. Du finder også et stort udvalg af tilbehør til dit køkken i samme høje kvalitet. Her finder du alt fra vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dit nye køkken i miljøvenlige materialer

Når du søger køkkenfirma Odense, finder du Rotpunkt øverst på listen. Køkkenfirmaet er nemlig ‘front-runner’, når det kommer til at designe køkkener i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt, end mange andre køkkener, men som tilmed også er 100% CO2-neutrale.

Rotpunkt Køkkener i Odense er indbegrebet af god tysk kvalitet, når det er bedst. Udover miljøvenlige løsninger og tidsløse design, så får du også:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver
  • Greenline – Rotpunkt’s miljøansvarlige produktion

Et nyt køkken, som du finder hos din lokale køkkenforhandler i Odense er FSC certificerede. Vi sørger for kvalitet i særklasse, så er det bare op til dig at vælge præcis den farvekombination og de materialer, der matcher dine drømme for et nyt køkken.

Rotpunkt køkkenvalg

Vi hjælper dig med dit drømmekøkken

- Du finder os på på Tarupvej 71 i Odense
Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Odense

Rotpunkt Køkken
Tarupvej 71
5210 Odensen NV
71 99 48 99
odense@rotpunkt.dk

Mandag: 12.00-16.00
Tirsdag: 12.00-16.00
Onsdag: 12.00-16.00
Torsdag: 12.00-16.00
Fredag: 12.00-16.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

Eller efter aftale