Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Odense
Rotpunkt Odense bor på hjørnet af Tarupvej og Rismarksvej i 5210 Shopping.

Rotpunkt Køkken i Odense er din garanti

Rotpunkt Køkken Odense er indrettet i åbne og lyse lokaler med køkkener og badeværelser i enhver stilart. Her finder du den minimalistiske og skandinaviske stilart, samt den klassiske romantiske stil. Desuden finder du moderne køkkener, luksus køkkener, køkkenløsninger til studielejligheden, herregården og patriciervillaen. Du finder naturligvis også køkkener til alle boligtyper derimellem.

Nyt køkken Odense i høj kvalitet

Når du søger køkkenfirma Odense, finder du nye køkkener fra Rotpunkt udført i lækre og slidstærke materialer, der ikke alene har en lettere vægt, end andre køkkener, men som tilmed også er miljøvenlige. Rotpunkt køkken Odense er indbegrebet af god tysk kvalitet. Her får du:

  • Kvalitetskøkken udført med tysk grundighed
  • Markedets største grebsløse udvalg
  • Mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver
  • Greenline Bioboard produktion i miljøvenlige materialer
  • Køkkenelementer med 30% lettere vægt

Et nyt køkken, som du finder hos din lokale køkkenforhandler i Odense er naturligvis FSC og PEFC certificerede. Vi sørger for kvalitet i særklasse, så er det bare op til dig at vælge præcis den farvekombination og de materialer, der matcher dine drømme for et nyt køkken.

Her finder du Rotpunkt Køkken Odense

Hos Rotpunkt Køkken Odense finder du et utal af køkkenløsninger, der prioriterer din stil samt dine behov og ønsker for et funktionelt køkken. Rotpunkt Køkken Odense er den rette leverandør af dit nye køkken.

Du finder Rotpunkt køkkenforhandler i Odense på Tarupvej 71. Du bydes velkommen i en stor og indbydende køkkenbutik, hvor inspiration og individualitet er i centrum. Her har du mulighed for at blive klogere på de mange muligheder inden for materialer, farver og løsninger, så du kan komme tættere på at realisere din drøm om et nyt køkken.

Udover, at vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til et nyt køkken, så finder du også et stort udvalg af tilbehør til dit køkken i Odense. Her finder du alt fra vandhaner/armaturer, køkkenvaske, køkkenbordplader, greb til køkken og meget mere.

Hos Rotpunkt køkkenfirma i Odense finder du alt, hvad du skal bruge til at føre drømmen om et nyt køkken ud i livet. Her er du ikke alene om at tage større beslutninger – vi er med dig hele vejen.

Dine kontakter i butikken
Rotpunkt butik
Odense

Rotpunkt Køkken
Tarupvej 71
5210 Odensen NV
71 99 48 99
odense@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.30
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-18.00
Lørdag:10.00-14.00
Søndag:Lukket