Rotpunkt Erhverv - Personlige løsninger til byggeprojekter
Rotpunkt butik
Rotpunkt Erhverv
Din bæredygtige samarbejdspartner.

Vil du imødekomme din kunders ønsker og behov?

Rotpunkt Erhverv er specialister i bæredygtige byggerier, hvor kvalitet og miljø prioriteres.

Hos Rotpunkt Erhverv får du alt fra standard til skræddersyede løsninger, der dækker alle behov og brancher. Når du samarbejder med os, får du en erfaren, Svanemærket samt kvalitets- og miljøbevidst leverandør af kreative og kundetilpassede løsninger.

Vi har mange års erfaring i at overføre Rotpunkt’s grundlæggende koncept om personlige og kreative løsninger til både mindre og større byggeprojekter, nybyggerier, renoveringer og istandsættelser, så hvert projekt får sit helt eget særpræg. Vores erhvervsløsninger er altid tilpasset den konkrete opgave og kunders ønsker og behov.

Kvalitet og miljø

Med vores certificeret miljøprofil er der masser af fordele ved at indrette med Rotpunkt inventar.

Vores standard sortiment:

 • 26 skabsfarver uden merpris
 • 300 standard låge farver
 • Alle kanter på låger er lukkede
 • Metal hyldebærere
 • Skjult ophængsbeslag til overskabe
 • Blum hængsler med softluk
 • Alle fronter er minimum 19 mm tykke
 • Markedets bedste miljøcertificering

Ud over standard sortimentet er der masser af muligheder for at gøre køkkenet unikt med de mange ekstra fordele du har hos Rotpunkt.

Vores tillægsoptioner:

 • Skabe, skuffer og fronter på mål
 • Stort LED belysnings program
 • New Dimension, extra høje underskabe
 • 70 cm dybe underskabe
 • 9 højder i overskabe
 • 9 højder i højskabe
 • Personlig skuffeindretning
 • Fronter i RAL/NCS farver
 • Stort udvalg i affaldssortering
Få en snak med en erhvervskonsulent
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores konsulenter til en god snak om vores erhvervsløsninger. (vælg "erhverv" under butik)
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bæredygtigt og Svanemærket køkken med Rotpunkt

Rotpunkt tilbyder bæredygtige og grønne køkkenløsninger til erhverv, særligt med vores Svanemærket Greenline-køkkener, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet, bæredygtighed og design.

Vores køkkener er inspireret af de ønsker og krav, danskerne har til et bæredygtigt køkken. Vi holder altid et vågent øje med markedet for køkkener og de dominerende trends samt udvælger de kvalitetsmaterialer, der sammenlagt giver de bedste forudsætninger for et bæredygtigt køkken.

Rotpunkt – en klimabevidst samarbejdspartner

Den bæredygtige profil, vi praktiserer hos Rotpunkt, gør, at vi kan tilbyde køkkener, hvor træet er FSC-certificeret.

Vi har siden 2020 formået løbende at reducere CO2-udledningen i vores produktion, og vi er i dag stolte af at kunne kalde os en køkkenhandler med en 100 procent CO2-neutral produktion.

Det betyder blandt andet, at de køkkener, jeres kunder efterspørger, er 100% CO2 neutrale, når I samarbejder med Rotpunkt Erhverv.

Endvidere kan vi tilføje, at vores omstilling til bæredygtighed som en afgørende prioritet har sikret, at vi siden 2021 alene anvender vedvarende energi i hele virksomheden.

Omstillingsprocessen har været i gang siden 2017, hvor vi hos Rotpunkt har arbejdet på at skabe en bæredygtig profil, så vi kan tilbyde de mest bæredygtige koncepter indenfor køkkenbranchen.

Rotpunkt køkkenvalg
Kvalitet og bæredygtighed med Greenline
Rotpunkt Erhverv arbejder dedikeret med bæredygtighed, hvilket kommer vores samarbejdspartnere til gode. Vi garanterer, at I kan tilbyde køkkener, hvor det kvalitetstræ, vi anvender til byggeprojekterne, består af minimum 90% genanvendt træ.

Træet, som anvendes, er ikke alene godt for miljøet – det sikrer også et sundt indeklima, når køkkenerne er ophørt hos kunden. Derudover er spånpladerne i køkkenerne Svanemærkede med Greenline 4-star.

CO2-neutral produktionsfabrik

Siden 1. januar 2020 har Rotpunkts fabrik i Tyskland været 100 % CO2-neutral. Materialerne, som gennemgår en nøje tilrettelagt produktionsproces, minimerer belastningen af klimaet, og vi er glade for at kunne praktisere en klimavenlig produktion, hvilket har været vores fokus siden 2017.

Her besluttede vi os for, at vi ville være den førende leverandør og køkkenforhandler af bæredygtige køkkener. Som producent af køkkener i høj kvalitet formår vi at imødekomme og bidrage til et bedre klima og miljø, så vores kunder kan etablere køkkener i høj kvalitet og funktionalitet med god samvittighed.

Det gode indeklima

Når vores samarbejdspartnere vælger Rotpunkt Erhverv, skyldes det blandt andet., at de har et ønske om at tilbyde deres kunder et bedre indeklima. Vores Greenline-køkkener er kendte for at sikre et godt og sundt indeklima i private hjem grundet det materiale, som vi anvender til opførelse nye køkkener.

Vi formår at skabe de bedste forudsætninger for et sundt indeklima på baggrund af vores materialevalg. Det betyder, at kunder, der ønsker nyt køkken i forbindelse med renovering, istandsættelse eller i forhold til andre byggeprojekter, kan reducere udledning af det giftige naturstof formaldehyd.

Vi vægter helbredet hos kunderne højt, hvorfor afgasning af materialer er 70% mindre end det maksimale krav, der stilles til afgasning. Det er en garanti for, at det sunde indeklima altid prioriteres.

Dine kontakter i butikken

Jesper Purkær Nielsen
Filialchef
Jpn@rotpunkt.dk
25 66 88 04

Flemming Iversen
Teamleder / Erhvervskonsulent
fi@rotpunkt.dk
22 22 14 04

Leif Sørensen
Erhvervskonsulent
ls@rotpunkt.dk
20 90 88 55

Kasper Bak
Indretningskonsulent
ksb@rotpunkt.dk
25 77 14 04

Martin M. Skjødt
Salgsassistent
mms@rotpunkt.dk
22 91 14 04

Rotpunkt butik
Rotpunkt Erhverv

Rotpunkt Erhverv
Tilst Skolevej 29
8381 Tilst
40 880 400
erhverv@rotpunkt.dk


Efter aftale
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Rotpunkt Erhverv