Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Skive
Butikken ligger som shop-in-shop i Garant.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Velkommen til Rotpunkt køkken Skive

Find et kvalitetsdygtigt og langtidsholdbart køkken i Skive.

Et godt køkken er et vigtigt element i din hverdag, som du bør udvælge med omhu. Der findes mange forskellige køkken designs på markedet, som også kommer i hver deres prisklasse. Før du vælger et køkken bør du derfor have dig et godt overblik over, hvor stort et budget du har. Ofte kan du dog regne med, at prisen har en vis sammenhæng med kvaliteten. Sørg derfor altid for at kontakte en forhandler, som kan sikre dig en god kvalitet, der varer i mange år fremad. Leder du eksempelvis efter et lækkert køkken i Skive, har du masser af muligheder for at finde en god og professionel forhandler hos rotpunkt køkken skive. Her kan du både finde gode tilbud på køkkener, hvis du har et lavt budget, men også finde de nyeste og lækreste designs. Mange moderne køkkener har et tidsløst design, som vil være moderne i mange år. Da dette er et rum, som er et dagligt opholdssted mange timer om ugen for at langt de fleste familier, er det derfor også vigtigt at skabe og låger har et pænt udseende.

Det perfekte køkken er hjemmets bedste rum

Når du skal have et nyt køkken i Skive er det vigtigt, at looket passer ind i resten af hjemmets udseende og stil. Foretrækker du et hjem med nordisk og rustik indretning, er det en god idé med et køkken i varme farver. Bærer dit hjem derimod præg af en mere minimalistisk indretning, er der også hjælp at hente. Mange moderne køkkener hælder nemlig mod et enkelt og stilrent design, som du ikke bliver træt af om 5 eller 10 år. Således sparer du penge på længere sigt, ved at investere i et køkken af god kvalitet og med et pænt design. Køkkenet er et af de rum i hjemmet, som vi bruger allermest tid i. Det sætter rammerne for kvalitetstid med familien, når madpakkerne skal smøres om morgenen, eller der skal laves god aftensmad senere på dagen. Pæne overflader og gode skuffer giver også muligheden for at bruge længere tid på den daglige madlavning, da køkkenet her er mere indbydende at opholde sig i. De fleste danskere gør sig derfor mange tanker og overvejelser om, hvordan deres køkkener er indrettede, så de med garanti får det helt perfekte køkken.

Dine kontakter i butikken

Dorte Kreiler
dkp@rotpunkt.dk
26 71 55 01

Hans S. Jensen
hsj@rotpunkt.dk
20 14 70 09

Rotpunkt butik
Skive

Rotpunkt Køkken - Skive
Katkjærvej 1
7800 Skive
64 69 26 00
skive@rotpunkt.dk

Mandag:10.00-17.00
Tirsdag:10.00-17.00
Onsdag:10.00-17.00
Torsdag:10.00-17.00
Fredag:10.00-17.00
Lørdag:10.00-13.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.