Butikker


Aftal møde


Kundehistorier

Åbent og funktionelt i smukke gamle rammer

Åbent og funktionelt.

To nøgleord, som dannede rammerne for det nye køkken, vi var så heldige at levere til Maria og Eskes 1. sals lejligheden i det smukkeste majestætiske hus. Med boligens smukke gamle rammer med småsprossede palævinduer, fyldningsdøre og høje paneler var det vigtigt, at køkkenets design passer til stilen.

Valget faldt på en hvid fyldningslåge, og klassiske materialer til bordpladerne. Der blev valgt egetræ i gennemgående stave på øen, mens der ved koge pladsen blev monteret Carrara marmor.

Vask og greb blev valgt i hvid porcelæn, som virkelig fuldendte det smukke og klassiske køkken.

Udover køle/fryseskab rummer højskabene også ovn og mikroovn, som bidrager til et enkelt og roligt udtryk. Derudover er et af skabene også indrettet til maskiner, så de ikke behøver stå fremme i det åbne rum til daglige.

Carrara marmor

Carrara marmor er perfekt som afsætning for varme ting og dermed perfekt til en familie, der elsker at bage. En lækker lys marmor, der ikke tåler syre, hvorfor den er imprægneret.

Flot garderobe løsning

I familiens hall blev der plads til en flot garderobeløsning med siddeplads i midten i samme stil som køkkenet. Super fin og praktisk løsning til en børnerig familie