Find dit nye badeværelse hos Rotpunkt - se vores udvalg

Rotpunkt badeværelser

Find dit nye badeværelse

Hos Rotpunkt kan du både skabe unikke løsninger, som du selv er med til at trylle frem. Eller du kan få masser af inspiration til badeværelset via billederne her på hjemmesiden, som vil præsentere dig for alle de nye smarte ideer og færdige løsninger lige til at sætte ind. Vores passionerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med moderne design og smarte løsninger

Din badeværelsesdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt badeværelse, der er designet helt efter dine drømme, ønsker og behov.

Få mere badeværelse inspiration i vores mange butikker over hele landet

For mange bliver drømmen først reel, når man står med produkterne i hånden eller foran sig. Derfor kan det også være svært at tage valget om, hvorvidt det skal være det ene materiale fremfor det andet. På den baggrund anbefaler vi dig også at besøge en af vores mange lokalafdelinger. Du finder vores butikker i flere af de større danske byer.

Her har du muligheden for at komme ind og opleve alle de udstillede produkter, og kan på den baggrund også bedre danne dig en ide om, hvad du ønsker for dit kommende badeværelse. Står valget mellem en mat eller højglans overflade, bliver det ofte nemmere, når man står og kan se det i levende live.

Her vil vores personale selvfølgelig også stå klar til at rådgive i forhold til dine personlige ønsker, og vi vil gøre meget for at du får en god oplevelse ud af at handle hos os.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Når du skal vælge et nyt badeværelse, har du brug for en gennemtænkt plan

For at mindske forvirring og skabe et solidt overblik over processen, kan det hjælpe dig til at vælge hvilke materialer, du gerne vil benytte og sammensætte, når du skal i gang med at designe dit badeværelse.

Igennem processen skal du selvfølgelig undersøge, om der er specielle forhold, som du skal huske at tage hensyn til, således budget og drømme går op i en højere enhed.

På den måde ender du med det bedste resultat, som forhåbentlig gør dig glad, hver gang du træder ud på dit nye badeværelse.

Nedenfor finde du en verden af inspiration til dit nye badeværelse. Ønsker du mere af vores professionelle rådgivning, står vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med de mange beslutninger og valg, så du får en god oplevelse, når du bygger dit drømmebadeværelse med os.

Man skal ikke lade sig skræmme af et lille badeværelse. Det kan nemlig både blive eksklusivt og funktionelt, trods få kvadratmeter. Med vores brede udvalg af grebsløse skabselementer og farvekombinationer har du uanede muligheder for at skabe dit drømmebadeværelse uden at gå på kompromis.

I din lokale Rotpunkt butik står vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig, så du ender med et badeværelse, der overstiger dine vildeste drømme for et nyt badeværelse.

Skandinavisk badeværelsesdesign skal være miljøvenligt, simpelt og flot. Med mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver er det muligt at designe et personligt, flot og unikt badeværelse. Hos Rotpunkt går vi op i, at dit nye badeværelse er funktionelt og enkelt.

Derfor har vi udviklet optimale opbevaringsløsninger, når du vælger et nyt badeværelse fra Rotpunkt. Med vores custom-made koncept kan du få produceret dine badeværelsesskabe i lige præcis de størrelser, der passer til dit badeværelse.

Når du bestiller et nyt badeværelse fra Rotpunkt, er du garanteret materialer i slidstærke og miljøvenlige materialer. Vores udvalg af badeværelsesmøbler dækker smarte møbler i moderne eller klassiske design samt skabe og skuffer produceret i specialmål.

Alle vores badeværelsesmøbler er poduceret efter tysk grundighed i forening med tidsløst, skandinavisk design. Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe med at skabe en skræddersyet løsning til dig.

For de fleste er flere kvadratmeter lig med flere muligheder – og det er også sandt. Alligevel kan det være uoverskueligt at skabe en rød tråd i rummet, når badeværelses skal designes. Derfor står Rotpunkt medarbejdere altid klar til at rådgive og omkring indretning af et stort badeværelse.

Med et væld af farver og kombinationsmuligheder hjælper vi dig med at realisere netop dine drømme for et nyt badeværelse, der er smart, funktionelt og slidstærkt.

Din badeværelsesdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt badeværelse, der er designet helt efter dine badeværelsesdrømme og dine vildeste fantasier.