Badeværelse design | Designer badeværelse i høj kvalitet
Rotpunkt badvalg
Rotpunkt bad design

Badeværelse design i eksklusiv kvalitet

Forestiller du dig et moderne badeværelse i høj kvalitet og med smarte løsninger? Så skal du gå på opdagelse hos Rotpunkt. Vores udvalg af løsninger til dit badeværelse er bygget op omkring tysk kvalitet og skandinavisk design. Når du køber dit design badeværelse hos Rotpunkt, er du derfor garanteret et eksklusivt badeværelse, der vil fremstå som nyt, stilrent og moderigtigt i de kommende mange år.

Opdag skandinaviske badeværelsesdesign

Bad design skal være flot, miljøvenligt og simpelt. Det kendetegner den skandinaviske stil og derfor også Rotpunkt. Du har utrolig mange muligheder for at skabe et både flot og unikt badeværelse med Rotpunkts mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver. Vælger du Rotpunkt, så er de fleste materialer i dit nye badeværelse produceret efter et miljøvenligt udgangspunkt. Metoden hedder Greenline Bioboard, og den er PEFC og FSC certificeret og reducerer blandt andet forbruget af træ til dine skabe. Udover det er alle vores produkter pakket i genanvendeligt materiale, og du kan derfor bestille dit badeværelse med god samvittighed. Når vi siger simpelt, tænker vi også på det funktionelle. Et badeværelse er ofte et af de mindre rum i huset, og vi har derfor udviklet optimale opbevaringsløsninger til dit badeværelse. Med vores custom made koncept kan vi producere dine skabe, i netop den størrelse der passer til dit rum.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra


Vælg det rigtige badeværelse design

Det er sikkert svært for dig at forestille, hvordan bademiljø, badekar eller brusekabine kommer til at se ud i dit nye badeværelse. Badeværelse design i 3D er derfor en mulighed hos Rotpunkt. Så kan du få en fornemmelse for dit nye rum og samtidig udnytte pladsen i det. I kombination med professionel rådgivning kan vi derfor sammen komme i mål og skabe dit optimale badeværelse.

Inspiration til badeværelset

Dit designer badeværelse er et sted, hvor du kan bruge meget tid på velvære og afslapning. Derfor skal det også være et rum, der er rart at opholde sig i. Nogle gode råd er:

  • At vælge en stil – skal det være moderne i hvide, lyse farver eller retro inspireret i kulørte farver?
  • At fokusere på komfort – vælg f.eks. en bred brusekabine eller et dybt badekar.
  • At sætte dine personlige præg – gør det dit eget med blomster, lys og andet interiør.

Du kan få endnu mere inspiration til dit badeværelse i vores butikker. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et perfekt badeværelse til dit hjem.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.