Badeværelse indretning | Se tips og ideer til indretning
Rotpunkt køkkenvalg
Indretning af dit bad

Badeværelsesindretning

Hvordan indretter du dit badeværelse? Indretning af badeværelser kan være svære uden inspiration og rådgivning. Vi giver dig derfor nogle gode råd og inspiration, til når du skal i gang med “projekt badeværelse”. Du har også mulighed for at søge meget mere inspiration i vores butikker eller rundt på hjemmesiden. Gå på opdagelse i vores inspirerende univers i dag!

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra


Badeværelse indretning inspiration

Badeværelser indretning kan være svære at gå i gang med. Så når du skal indrette dit nye badeværelse, er det en god idé at starte ud med at lægge en plan for projektet. Din plan bør inkludere:

  • Et budget – hvad vil du ofre på dit nye badeværelse? Husk, at valg af materialer er afhængig af budgettet.
  • En stil – er du stødt på en fed stil i et boligblad eller hjemme hos en af dine venner, eller har du bare en god idé i hovedet?
  • Et farvetema – tænk over, hvilke farver du kan lide og husk på, at det skal være en farve, du ikke bliver træt af at se på. Et badeværelse fra Rotpunkt holder nemlig i mange år.
  • En liste over behov – vil du have et bademiljø med to vaske? Skal der være bruser eller badekar? Eller begge dele?

Ideer til badeværelsesindretning

Et topmoderne badeværelse fra Rotpunkt har rene linjer, højglans elementer og smarte løsninger. Indretning badeværelse kan også være klassisk med f.eks. træelementer, runde greb og romantiske detaljer. Med mere end 300 standardfarver, utallige designs og produktion efter specialmål og ønsker, får du virkelig mulighed for at sætte dit eget personlige præg. Indret badeværelse med Rotpunkt i dag, og opfyld dine drømme!

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.