Badeværelsesskab | Køb skab til badeværelse i flot design
Rotpunkt badvalg
Badeværelse

Smart badeværelsesskab i slidstærkt design

Hos Rotpunkt finder du alt i smart og funktionel badeværelses-indretning. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsbadeværelser i såvel klassisk som moderne design. Uanset om du er på udkig efter skab til badeværelse i enkelt look eller ønsker en mere funktionel løsning med skab med vask til badeværelse, så finder du alt hjertet kan begære af smarte badeværelsesløsninger hos os.

Vi byder på næsten uanede muligheder, når du skal designe dit badeværelse. Om du er på udkig efter en del-løsning, en helt nyt badeværelse eller måske være heldig at finde en udstillingsmodel, så har vi, hvad du søger hos Rotpunkt. Vi byder bl.a. på:

  • Det største udvalg af grebsfri skabe
  • Vaske i mange designs, størrelser og farver

Vi gør vores ypperste for at matche dine badeværelsesdrømme, og sammen finder vi den løsning, der gør dit badeværelse helt specielt for dig – det være sig uanset om du drømmer om skab med vask badeværelse løsning eller løsningen uden vask.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra


Praktisk badeværelsesskab med håndvask

For de fleste er et skab under håndvasken helt uundværligt. Det er praktisk med plads til opbevaring og med de mange spændende skabsløsninger hos Rotpunkt, så vil du helt sikkert finde noget, der lever op til dine ønsker.

Skab badeværelse drømme med Rotpunkt, som du aldrig glemmer. Vi giver dig kvalitet, slidstyrke, tidløst design og ikke mindst funktionelt badeværelse mange år frem i tiden. Vi byder bl.a. på mere end 300 standardfarver, alle RAL og NCS farver samt hele 26 forskellige træsorter. Vi giver gerne professionel rådgivning, så vi sammen kan matche dine ønsker om design, funktionalitet og slidstærke materialer.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.