Bordplade badeværelse | Stort udvalg af hos Rotpunkt
Rotpunkt badvalg
Badeværelse

Bordplade badeværelse lækkert design

Hos Rotpunkt er vi leveringsdygtige i mange spændende varianter, når det gælder bordplade til badeværelse. Vi fører et stort udvalg til såvel køkkener, garderobe samt bordplade til bad. Sortimentet byder bl.a. på:

Præcis, hvilken løsning, der matcher bedst til dine badeværelses-drømme hjælper vores professionelle rådgivere dig gerne med at finde ud af. Vi byder nemlig på års erfaring indenfor indretning, design, funktionalitet og pladsoptimering.Slidstærk ny bordplade til badeværelse

De mange spændende løsninger, som du finder i vores store udvalg, byder bl.a. på slidstærke og vedligeholdelses-venlige overflader, der tilmed har et smukt design. Når det gælder bordplade badeværelse løsning, så er det vigtigt at tage husstandens behov i betragtning inden dit endelige valg – der kan være daglige funktioner, som gøres så meget lettere med eksempelvis dobbeltvask eller andre funktionelle løsninger.

Få bordplade med indbygget vask til badeværelse

Når det gælder badeværelse bordplade vask indretning, så kan det være svært at vælge imellem de mange muligheder. Sort, hvid eller stål. Skal den være indbygget eller stå dekorativt på bordet? Sammen finder vi den løsning, der matcher dine badeværelses-drømme.

Smart bordplade til badeværelse efter mål

Vi laver naturligvis også løsninger på mål. Uanset dit valg af materiale, så har du muligheden for at få skåret pladen til, så den passer perfekt til din badeværelses-løsning.

Kig ind i en af vores mange butikker, som du finder landet over og få en snak med vores professionelle rådgivere. Tag også et kig på vores populære udstillinger, hvor du kan finde masser af inspiration.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.