Hvad koster et nyt badeværelse? | Få svaret hos os
Rotpunkt badvalg
Badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse i slidstærkt og smukt design?

Hos Rotpunkt forhandler vi kun slidstærke designs og prisen er som altid favorabel. “Hvad koster et badeværelse?” – er det første spørgsmål som oftest kommer fra de kunder, der vælger badeværelser hos Rotpunkt. Der er mange faktorer, der gør sig gældende før, at vi kan besvare dette spørgsmål, men i dialog med dig finder vi frem til dine behov, valg af farve, træsort og ikke mindst tilbehør.

Tilbage til spørgsmålet om, hvad koster et badeværelse i slidstærkt og smukt design? Dertil kan vi med stolthed konstatere, at alle vores badeværelses-løsninger bygger på slidstærk tysk produktion udført i smukt og æstetisk skandinavisk design. Vi tilbyder bl.a.:

  • Badeværelsesindretning i klassisk eller moderne design
  • Specialdesignede badeværelses-løsninger

Uanset dit valg, så får du materialer, der er lavet i højeste kvalitet. Vi producerer alle vores serier i miljøvenligt Greenline Bioboard materiale. Det giver dig slidstærke materialer, der tilmed findes i et væld af farver.

Rotpunkt detaljer
Bad i Brown Steel med hvide paneler
Rotpunkt detaljer
Bad i den grålige Umbra


Hvad koster nyt badeværelse i sort, hvid eller måske en helt tredje farve?

Hos Rotpunkt tilbyder vi et væld af farver, når du skal finde den helt rigtige badeværelses-løsning. Vi fører bl.a. mere end 300 standardfarver og 26 træsorter. Din samlede pris afhænger bl.a. også af dit valg af badeværelses-tilbehør som vask, armatur, bordplade og hvidevarer så som vaskemaskine og tørretumbler.

Tag et kig ind i en af vores mange butikker, hvor du ud over masser af spændende inspiration fra vores udstillinger også kan indhente nyt badeværelse tilbud efter en god dialog med vores professionelle rådgivere. Sammen finder vi en løsninger, der matcher dine badeværelses-drømme.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.