Stort badeværelse | Se designmuligheder til dit badeværelse
Rotpunkt badvalg
Badeværelse

Indretning af stort badeværelse med Rotpunkt

Skal det være smart, funktionelt, ergonomisk og slidstærkt, så skal det være Rotpunkt. Vi tilbyder markedets største udvalg af grebsløse elementer i højeste kvalitet til din badeværelsesindretning.

Vores fagligt dygtige team af badeværelses-specialister står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning omkring indretning af eksempelvis et stort badeværelse. Vi hjælper dig i mål med at realisere netop dine badeværelses-drømme og tilbyder kvalitets-badeværelser i et væld af farver og træsorter. Vi tilbyder bl.a.:

  • Mere end 300 forskellige farveløsninger
  • Mere end 26 forskellige træsortkombinationer
  • Markedets største udvalg af grebsløse elementer

Vores professionelle og certificerede produktion af låger og skuffe-elementer er fremstillet i miljøvenlige og slidstærke materialer. Vi tilbyder desuden alt i kvalitets-løsninger til såvel garderober som køkkener. Lad Rotpunkt vise dig vejen til indretning af dit drømme-badeværelse.

Din baddrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bad der er designet helt efter dine drømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.