Lille bryggers | Kvalitetsbevidst og stærk materialer
Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt bryggers

Smart og funktionel indretning af det lille bryggers

Hos Rotpunkt er vi specialister i indretning af alle former for bryggers. Store som små rum, skråvægge eller ønsker om specielle mål hører til blandt de mange spændende designløsninger, som vi dagligt laver til vores kunder.

Vi vil også gerne hjælpe dig med at finde præcis den løsning, der matcher bedst til dit rum – et lille bryggers kan sagtens blive til det perfekte bryggers, når du i samråd med os er færdig med at designe præcis det rum, der indkapsler dine drømme for et smart, slidstærkt og ikke mindst funktionelt bryggers.

Der er næsten uanede muligheder, når du skal finde inspiration, bryggersløsninger eller farvekombinationer hos Rotpunkt. Vi tilbyder bl.a.:

  • Markedets største udvalg af bryggers i grebsløse udgaver
  • 300+ standardfarver og hele 26 forskellige træsorter

Dertil kommer et væld af spændende løsnings-muligheder, når det gælder valg af tilbehør som eksempelvis hvidevarer, belysning, greb, kantlister m.m. Valgene er næsten uendelige og virker det en smule overvældende, så kan du til hver en tid glæde dig over vores altid professionelle rådgivere, der står klar til at hjælpe dig med gode råd til såvel indretning som valg af materialer, farver og former.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers


Lille bryggers indretning du vil elske

Dine bryggers-drømme er vigtige for os. Selv om vi tilbyder et stort udvalg af såvel moderne som klassiske løsninger indenfor bryggers-design, så er vi til hver en tid også klar til at hjælpe dig med specielle ønsker. Måske har du brug for helt specielle mål på dine skabe, måske er det farvekombinationerne, der skal være noget helt specielt – uanset, så er vi sikre på at kunne hjælpe dig med at finde præcis den indretning, som du bare vil elske.

Vi tager en snak med dig omkring, hvilke funktioner, der er vigtige for dig i det pågældende rum. Vi tager en snak med dig omkring ergonomi, pladsoptimering, ønsker til design, højder af skabe, bordplader og de forskellige valgmuligheder indenfor armatur, vask, belysning m.m. Sammen finder vi frem til den perfekte løsning for dig.

Få masser af lille bryggers inspiration

Vi tilbyder et stort udvalg af kataloger til såvel køkken, bad som garderobe og bryggers, som du kan bruge til inspiration. Det kan dog alligevel være rart at se de forskellige muligheder med egne øjne. Derfor tilbyder vi et stort og spændende udvalg af udstillinger i vores butikker, som du finder rundt omkring i hele landet. Her kan du med egne øjne se den gode kvalitet.

Din bryggersdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt bryggers der er designet helt efter dine bryggersdrøm.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.