Se vores udvalg af unikke garderobeløsninger hos Rotpunkt

Rotpunkt garderobe

Find din nye garderobe

Går du med drømme om en nye garderobe, som ingen andre har? Hos Rotpunkt tilbyder vi muligheden for at skræddersy en garderobe, som er designet unikt til dit behov.

Få en snak med en garderobeekspert

Udfyld felterne og bliv ringet af en af vores eksperter til en god snak om alle dine garderobedrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Rotpunkt stræber efter at sikre en fornemmelse af, at det er dit unikke og personlige garderobeskab, du er i gang med at designe. Derfor har vi en lang række af farvemuligheder, du kan sammensætte til at forme den helt rigtige løsning. På den måde kan du designe din garderobe, uanset hvilke omgivelser det skal stå i.

For at sikre, at du vælger det rigtige garderobeskab, skal du have en klar fornemmelse af, hvilken garderobeindretning du ønsker. Derfor skal du overveje dine opbevaringsbehov for tøj på bøjler, sokker i skuffer, hvor højt skabet skal være osv., for at du bliver tilfreds med slutresultatet.

Vores erfarne og passionerede medarbejdere står altid klar med professionel vejledning, så du står tilbage med en nye garderobe, der lever op til ønsker og behov.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en unik garderobe, der er designet helt efter dine ønsker og behov for opbevaring.