Design garderobeskab | Flot og elegant garderobe design
Rotpunkt garderobevalg
Garderobe design

Design garderobeskab nemt

For at din garderobe skal fungere i hverdagen, skal den være funktionelt indrettet med alle de elementer, du har behov for. Unikke og personlige løsninger er derfor vejen frem, når du skal finde dit nye garderobeskab. Hos Rotpunkt tilbyder vi dig et individuelt tilpasset garderobe design, som møder alle de krav, du måtte have.

Design dit eget garderobeskab

Nu er det slut med at vælge traditionelle standardløsninger, når garderoben skal opdateres. Med forskellige behov, varierende plads og individuel stil står de klassiske standardløsninger ikke længere øverst på ønskesedlen. I stedet tilbyder Rotpunkt, at du nu selv kan være med i selve designprocessen, når dit næste garderobeskab skal sammensættes.

Med individuelt tilpassede løsninger er vi nemlig sikre på at skabe glade kunder, som får det rigtige design med hjem og en funktionalitet, der er med til at gøre hverdagen nemmere.Design unikke garderobeløsninger

Alle vil gerne have noget, som er unikt. Derfor tilbyder Rotpunkt dig også, at kunne sammensætte og design garderobe ved at kombinere vores mange forskellige elementer, så det rammer plet i din personlige stil og smag.

Med mere end 300 standardfarver og 26 forskellige korpusfarver finder du et utal af kombinationsmuligheder, og det giver dig mulighed for at sammensætte garderobeskabe i alverdens farver. Er du i tvivl, står vores professionelle personale klar til at hjælpe med råd og vejledning til stil, indretning og praktisk funktion.

Vores træ er desuden PEFC og FSC certificeret, hvilket betyder, at alle elementer laves med respekt for naturens ressourcer. Med vores Greenline Bioboard miljøvenlige produktion skaber vi samtidig et økologisk og økonomisk system, som sikrer stabilitet og kvalitet i selve produktionen.

Design garderobeskab i 3D

Med nutidens smarte teknologi, giver vi dig nu også muligheden for at gå på opdagelse i dit garderobeskab, allerede inden det er sat i produktion. Ved at bruge 3D-effekt kan vi sammensætte billeder af garderobeskabet i dit hjem, så du på den måde får en meget bedre fornemmelse af plads, indretning og funktionalitet.

Alt sammen med til at sikre, at du får den bedst tænkelige løsning til dine behov med hjem.

Få mere garderobeskab inspiration

Har du brug for at se de forskellige modeller i virkeligheden, byder vi dig inden for i Rotpunkts lokalafdelinger, som du finder flere steder i landet.

Her står vores lokale eksperter klar til at tage imod dig og hjælpe til, så I sammen kan sammensætte garderobeskabet fra dine drømme.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.