Garderobeskab med skydelåger | Smart skydedørsgarderobe
Rotpunkt garderobevalg
Garderobe

Praktisk og moderne garderobeskab med skydelåger

Er du flyttet i et hus, hvor der skal etableres en helt ny garderobeløsning? Eller ønsker du blot at modernisere din nuværende garderobe? Skal det være i soveværelset, i dit walk-in closet eller i entréen? Lige meget hvor det placeres, så er et garderobeskab med skydelåger fra Rotpunkt et oplagt valg, til dig der ønsker moderne og praktiske løsninger.

Sammensæt selv din garderobeløsning

Hos Rotpunkt tilbyder vi dig mange muligheder for at sammensætte din garderobe med skydedøre. Du kan tilpasse din skydedørsgarderobe med:

  • Specialmål (højde, bredde og dybde)
  • Inventar (hylder og skuffer)
  • Materialer (laminat eller træ)
  • Farver (flere flotte farver)

Alle vores skabe er lavet af kvalitetsmaterialer, og træet til dine garderobeskabe med skydedøre er udelukkende produceret efter miljøvenlige foreskrifter, der er PEFC certificeret.



Funktionel og stilren garderobe

Der er mange fordele ved at investere i en moderne løsning med garderobeskab skydedøre. Du frigør f.eks. mere plads i dit soveværelse, i din walk-in garderobe eller i din entré. Der bliver nemlig mere luft og gulvplads omkring skabet, når du ikke skal åbne skabslågerne ud i rummet. Det er især en fordel i små rum.

Udover at være yderst funktionel og praktisk så er en skydedøre garderobe fra Rotpunkt også stilren og lækker at se på. Vi tilbyder mange flotte designs til skydedøre til garderobe, og du kan personliggøre dit valg, med den farve du ønsker. En lys farve kan med fordel få dit rum til at fremstå større.

Klar til mere inspiration?

I vores lokalafdelinger rundt om i landet er du velkommen til at komme forbi og se de forskellige skabe udstillet.  Her har du muligheden for at få vores materialer i hænderne og mærke kvaliteten, inden du beslutter dig.

Kun det bedste er godt nok

Vi bruger kun den bedste kvalitet og alt vores træ er PEFC og FSC certificeret. På den måde har vi altid miljøet og naturen for øje, når vi skaber smukke og unikke løsninger til glæde i din hverdag

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme.