Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Praktisk og moderne garderobeskab med skydelåger

Er du flyttet i et hus, hvor der skal etableres en helt ny garderobeløsning? Eller ønsker du blot at modernisere din nuværende garderobe? Skal det være i soveværelset, i dit walk-in closet eller i entréen? Lige meget hvor det placeres, så er et garderobeskab med skydelåger fra Rotpunkt et oplagt valg, til dig der ønsker moderne og praktiske løsninger.

Sammensæt selv din garderobeløsning

Hos Rotpunkt tilbyder vi dig mange muligheder for at sammensætte din garderobe med skydedøre. Du kan tilpasse din skydedørsgarderobe med:

  • Specialmål (højde, bredde og dybde)
  • Inventar (hylder og skuffer)
  • Materialer (laminat eller træ)
  • Farver (mere end 300 standardfarver)

Alle vores skabe er lavet af kvalitetsmaterialer, og træet til dine garderobeskabe med skydedøre er udelukkende produceret efter miljøvenlige foreskrifter, der er PEFC certificeret.

Funktionel og stilren garderobe

Der er mange fordele ved at investere i en moderne løsning med garderobeskab skydedøre. Du frigør f.eks. mere plads i dit soveværelse, i din walk-in garderobe eller i din entré. Der bliver nemlig mere luft og gulvplads omkring skabet, når du ikke skal åbne skabslågerne ud i rummet. Det er især en fordel i små rum.

Udover at være yderst funktionel og praktisk så er en skydedøre garderobe fra Rotpunkt også stilren og lækker at se på. Vi tilbyder mange flotte designs til skydedøre til garderobe, og du kan personliggøre dit valg, med den farve du ønsker. En lys farve kan med fordel få dit rum til at fremstå større.

Med Rotpunkt får du altid professionel rådgivning, til at træffe de valg der kommer til at sikre dig den optimale garderobe.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.