Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Garderobeskabe hjørneløsning

Hos Rotpunkt finder du garderobeindretning i smart og funktionelt design. Vi tilbyder bl.a. garderobeskabe hjørneløsning moduler i et væld af varianter, der alle har til formål at optimere og økonomisere med den plads, der er til rådighed. I samråd med os finder vi præcis den farve, den træsort og det design, der matcher dine garderobe-drømme. Vi tilbyder bl.a.:

  • Garderobeskab hjørneløsning med næsten uanede muligheder
  • 26 træsorter og mere end 300 standardfarver

Vi byder på markedets største udvalg af grebsløse skabe, men fører også et stort antal skabe med smarte og funktionelle greb. Vores miljøvenlig Greenline Bioboard produktion sikrer dig kvalitets-materialer mange år frem i tiden.

Du finder vores mange butikker rundt omkring i landet, hvor vores garderobe eksperter med mange års erfaring indenfor indretning og design står klar til at hjælpe dig med det perfekte hjørneløsning garderobe design.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.