Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Favorabelt garderobeskab tilbud hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt får du intet mindre end flotte designs med fokus på funktionalitet, slidstyrke og høj kvalitet. Dette er også tilfældet uanset, om du får tilbud garderobeskab traditionelt design, eller om du ønsker et mere skræddersyet garderobeskab tilbud – altid til favorable priser.

Vi fører markedets absolut største og mest farverige udvalg af bl.a. grebsløse garderobeskabe-løsninger. Du finder vores store udvalg med bl.a.:

  • Slidstærk og miljøvenlig produktion med Greenline Bioboard serien
  • FSC og PEFC certificering – din garanti for højeste kvalitet
  • Tysk grundighed i forening med skandinavisk design

Vi siger ofte til vores mange kunder, at der er uanede muligheder hos Rotpunkt. Det kan måske virke lidt overvældende med vores store sortiment, men vi gør det simpelt for dig med hjælp fra vores professionelle rådgivere, når du skal vælge imellem:

  • 26 forskellige træsorter
  • 300+ forskellige standardfarver
  • Et væld af former og størrelser på skabe
  • Tilbehør i form af greb, ben, spejle eller belysning

Vi byder dig gerne indenfor i en af vores mange udstillinger, som du finder i vores butikker rundt omkring i landet. Her kan du se et bredt udvalg af populære modeller indenfor såvel moderne som klassiske skabs-elementer.

Vores professionelle rådgivere tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring dine muligheder. Vi har års erfaring indenfor smart og funktionel indretning, pladsoptimering, design og ergonomi. Det skal ikke blot klæde lokalet – det skal også være et behageligt skab at gøre brug af. Hos Rotpunkt tilbyder vi såvel del- som hele løsninger. Vigtigst af alt, så sørger vi for at matche dine garderobe-drømme. Bestil garderobe tilbud allerede i dag og kom et skridt nærmere den perfekte garderobe-løsning.

Rotpunkt tilbehør
Rotpunkt Walk-in
Dit eget garderobe rum. Bygget specielt til dig og dine behov
Rotpunkt køkkenvalg
Op til 50% mere opbevaringsplads
Rotpunkt's løsninger skabes eksklusivt til dit hjem. Derfor kan vi udnytte pladsen optimalt.
Rotpunkt tilbehør
Drømmen om luksus
Fuldend dit soveværelse med et lækkert garderobeskab, der giver en følelse af gennemført luksus i hjemmets mest personlige rum.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.