Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Flotte og funktionelle garderobeskabe til skråvægge

Hos Rotpunkt finder du alt i flotte og funktionelle skabe til garderoben. Uanset, hvor stor eller lille din garderobe end måtte være, så har vi løsningen til dig og tilmed i smukt og slidstærkt design.

Har din garderobe skråvægge, så fortvivl ej. Vi laver specialdesignede løsninger, der ud over stor funktionalitet også giver dig mulighed for at fokusere på ergonomi, praktisk opbevaring og flot design. Her finder du eksklusive garderobeskabe skråvægge vil elske. Vi byder bl.a. på:

  • Markedets største udvalg af skabe i bl.a. grebsløse designs
  • Mere end 26 træsorter og mere end 300 standardfarver
  • Miljøvenlig produktion af Greeline Bioboard serien
  • Kvalitets-garderober specialdesignet til præcis dine behov

Du finder vores butikker rundt omkring i hele landet. Rotpunkt producerer og indretter præcis den garderobe du drømmer om, med materialer i høj kvalitet og i en farve efter dit ønske.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.