Rotpunkt køkkenvalg
Garderobe

Hvad koster et nyt garderobeskab?

Hos Rotpunkt finder du alt, hvad hjertet kan begære indenfor garderobeløsninger. De fleste ønsker dog at vide: “Hvad koster et nyt garderobeskab?” – helst inden de træffer de helt store beslutninger. Der er dog mange faktorer, der kan spille ind på den samlede pris. Det være sig forskellige valg og tilvalg, der kan have indflydelse på prisen. Her kan bl.a. nævnes:

  • Valg af træsort
  • Valg af størrelse på skabet/skabene
  • Valg af greb/fødder
  • Valg af belysning
  • Valg af farvesammensætning

Når du handler hos Rotpunkt, så plejer vi at sige, at vores kunder har uanede muligheder. Dette er også tilfældet for dig, der ønsker at vide eksempelvis, hvad koster nyt garderobeskab i egetræ eller sort trendy design? Ovenstående valg/tilvælg spiller ind på den samlede pris. Vores professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig med valg af farver, former, materialer og tilbehør – vi laver tilmed gerne et garderobeskab priseksempel på baggrund af de valg, som du har foretaget i løbet af vores dialog omkring dine ønsker.

Køb garderobeskab hos Rotpunkt bl.a. med hjælp af masser af inspiration fra vores mange spændende udstillingsmodeller. Køb garderobeskabe med kyndig vejledning og rådgiving fra vores erfarne specialister – vi matcher dine garderobeskabs-drømme med slidstærke materialer fra vores populære Greenline Bioboard serie.

Tag en tur forbi vores butikker, som du finder rundt omkring i landet og få masser af inspiration til dine næste skabe i altid højeste kvalitet hos Rotpunkt. Vi fører bl.a. markedets største udvalg af grebsløse elementer samt mere end 300 standardfarver og hele 26 træsorter – der er bestemt noget, der matcher dine ønsker.

Rotpunkt tilbehør
Rotpunkt Walk-in
Dit eget garderobe rum. Bygget specielt til dig og dine behov
Rotpunkt køkkenvalg
Op til 50% mere opbevaringsplads
Rotpunkt's løsninger skabes eksklusivt til dit hjem. Derfor kan vi udnytte pladsen optimalt.
Rotpunkt tilbehør
Drømmen om luksus
Fuldend dit soveværelse med et lækkert garderobeskab, der giver en følelse af gennemført luksus i hjemmets mest personlige rum.

Din garderobedrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få en helt personlig garderobe der er designet helt efter dine garderobedrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.