Garderobeskab til skrå vægge - Vi indretter efter dine mål
Rotpunkt tilbehør
Skrå vægge

Skrå vægge

Ofte hører vi: ’Jeg kan ikke få et ordentligt skab, fordi jeg har skråvægge’. Og det er rigtigt, at det kan være svært at købe et standardskab, som passer præcist til dine skråvægge. Men du kan sagtens få et lækkert garderobeskab, som er skræddersyet, så det passer præcist til dine skrå vægge – og det behøver ikke koste en formue. Hos Rotpunkt designer vi dit klædeskab, så det passer til dine skæve vægge og til dine behov for opbevaring.

 

 

Du bestemmer indretningen

Hos Rotpunkt indretter vi sammen med dig dit nye garderobeskab, så det passer præcis ind i de mål, som du har derhjemme. Og med nøjagtig den indretning, som passer dig. Vil du gerne have mange hylder? Har du mange skjorter på bøjle, eller skal du have plads til lange kjoler og frakker?

Skråvægge – dit bedste skab

Du kan sagtens få et nyt garderobeskab med skydelåger, selv om du har skrå vægge. Du skal ikke sige ja til spildplads, når det kan blive din bedste skabsplads. Du kan vælge et skab, som bliver indbygget eller et skab, som står frit.

Vidste du, at et skab med skydelåger kan rumme 30 pct. mere end et almindeligt skab med låger?

Tager ikke plads ud i rummet

Et skab med skydelåger fylder ikke ud i rummet, selv om du har lågerne åbne. Du kan vælge at lade skabet følge loftet – også selv om loftet er skråt. På den måde udnytter du pladsen optimalt, og du slipper for at tørre støv af oven på skabet. Helt øverst oppe kan du opbevare ting, som du ikke bruger så tit. Måske gamle feriebilleder eller arvestykker?

Helt til væggen – eller afslut med reol

Du kan vælge at lade skydedørene gå helt ud til de skrå vægge, eller du kan vælge at afslutte med en åben reol, hvor der er plads til bøger, tasker, dine hjemmesko eller en plante.

Med ryggen mod muren

Du kan også vælge at lade dit skydedørsskab stå med ’ryggen’ op mod en skråvæg. Det er en effektiv udnyttelse af pladsen. De øverste hylder er ikke så dybe, men der kan alligevel være mange ting. Her virker skabet desuden som en hyggelig krog op mod sengen.

Tips: Vælg spejl på en eller flere låger, hvis du gerne vil have rummet til at syne større.

Afslut med skuffesektion

Du kan vælge at afslutte garderobeskabet med en skuffesektion frem for at føre skabet helt ud til væggen.

Plads til åben reol

Du kan lade dit indbyggede skydedørsskab sluttet med en åben reol, hvor der bl.a. er plads til bøger, som bliver brugt i arbejdsværelset.

Skab og rumdeler

Synlige hanebånd og skrå vægge matcher flot en løsning med et skræddersyet skydedørsskab, som også fungerer som rumdeler.