Leder du efter den rette køkkenbelysning? Se mere her
Rotpunkt køkkenvalg

Den rette køkkenbelysning kan gøre hele forskellen i dit køkken

Hvis dit køkken skal være perfekt, så handler det ofte om de små detaljer.

beslysning

Belysningsmuligheder

Velarrangeret og velindrettet køkken lys kan være prikken over i’et, som skaber hele forskellen i dit køkken.

Belysning ved skuffer

Belysning ved skuffer

Se de mange muligheder for lys fra Rotpunkt her 

Vores professionelle rådgivere kan hjælpe dig og din familie med at finde frem til den helt rette installation. Nogle familier sætter stor pris på, at der er kraftig og meget stærk belysning, hvor andre i højere grad sætter stor pris på hyggen. Hvorfor neddæmpet og rolig belysning er bedre. Med andre ord så tilpasser vores rådgivere sig til din situation, så du får præcis det køkken, du går og drømmer om. For os er et kvalitetskøkken først et kvalitetskøkken, når du er 100% tilfreds.

Belysning ved hylder

Belysning ved hylderBelysning i køkkenet handler ikke kun om at vælge styrken af belysningen

Lys i loft

Lys i loft

Det handler i høj grad også om placeringen af selve belysningen, og hvordan du synes, den bedste installation er. Belysning køkken er derfor meget mere end blot valg af pærer eller diode. Det handler om selve designet og funktionaliteten. Det vi mener er, at enten kan belysningen være med til at hjælpe dig i hverdagen og ikke mindst få køkkenet til at fremstå endnu pænere. Eller også kan det være med til nedjustere, hvor meget du bruger det i aftentimerne og de mørke vintre.

Lys under hylder

Lys under hylder

Derfor vil vi mere end gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning. Et kvalitetskøkken er et køkken, som du er tilfreds med i hele dets levetid. Derfor er lyset i køkkenet ikke bare belysning. Det er prikken over i’et og et kvalitetsstempel.

Lys i systemer

Lys i systemer

Lys i skabe

Lys i skabe

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes