Gråt køkken | Find flotte grå køkkener online med Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg
Grå køkkener

Gråt køkken

Går du med drømme om et nyt gråt køkken, så kan Rotpunkt Køkken tilbyde dig kvalitet i særklasse, indbydende og trendy skandinavisk design til attraktive priser og mulighed for hele løsninger med både bordplade, vask, armatur og hvidevarer.

Vi tilbyder markedets største udvalg af køkkener og tilmed i miljøvenlig produktion, slidstærke materialer og med fokus på funktionalitet og ergonomi.

Rotpunkt Køkken er løsningen på alle dine køkkendrømme – vi garanterer dig, at du vil blive positivt overrasket. Vælg bl.a. imellem:

  • Køkken i træ
  • Køkken i laminat
  • Køkken med mat overflade
  • Køkken med højglans overflade
Rotpunkt køkkenvalg
Sherwood Manhattan
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Carbon
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Lys Grå
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Sort


Mat gråt køkken

Med mere end 300 standardfarver og over 20 spændende skabsfarver, så har du med et køkken fra Rotpunkt uanede muligheder, når det gælder farvekombinationer, nuancer og design. Her finder du også mulighed for mat farve i flere forskellige grå nuancer.

Er du på udkig efter et trendy og stilrent gråt køkken, så finder du her et væld af forskellige farvenuancer, og vi matcher helt sikkert lige den farvenuance af grå, som du ønsker dig allermest.

Skal du have kvalitetskøkken i lige den farve du drømmer om, så skal det være et Rotpunkt køkken.

Gråt højglans køkken

Grå køkkener hitter i den grad, når det gælder design af stilfulde, tidsvarende og trendy køkkener til den danske familie. Hos Rotpunkt design finder du naturligvis også et bredt udvalg af grå nuancer, når det gælder højglans.

Vores mange spændende farvekombinationer giver dig bl.a. mulighed for at bryde den grå tone med et flere køkkenelementer i kontrastfarve eller en anden grå nuance – for at du kan sætte dit helt eget præg på dit køkken. Højglans er populært både når det gælder designerkøkkener, men også i traditionelle køkkener.

Grå køkken

Et gråt køkken behøver bestemt ikke være kedeligt. De mange spændende farvekombinationer giver et væld af muligheder og med bl.a. mulighed for indbygningsskabe, så kan du tilmed skjule dine hvidevarer bag et smukt gråt ydre.

Vores køkkener produceres i højeste kvalitet og har bl.a.:

  • Certificeret FSC og PEFC

Skab din helt egen grå løsning blandt vores mange kombinationsmuligheder, når du vælger køkken. Vi står klar med gode råd og vejledning både, hvad angår farvevalg og kombination af de forskellige køkkenelementer, armatur, vask og bordplade for at imødekomme de ønsker, der matcher dig og din familie.

Gråt køkken inspiration

Her på siden finder du masser af spændende og inspirerende køkkener, som vi gennem årene har designet til vores mange glade kunder. Her kan du hente inspiration til dit helt eget køkken og gå på opdagelse i de mange farvenuancer og sammensætninger af køkkenskabe og tilbehør.

Vi hjælper dig gerne med yderligere inspiration og tager dig med på råd, hvis du ønsker et tilbud på et flot nyt grå-nuanceret køkken.

Højeste kvalitet

Du får som altid højeste kvalitet, når du handler Rotpunkt køkken her hos os. Vores produkter fremstilles i Tyskland under skrappe kvalitetskrav og lever om nogen op til det tyske ry om grundighed.

Miljørigtig produktion

Vi sørger endvidere for både miljøvenlig og bæredygtigt design med vores populære:

  • Greenline Bioboard produktion

Her er du sikret miljøvenlig produktion. Vores fremstilling af køkkenelementer sker med brug af majskolber, der dermed er med til at reducere brugen af træ med 37%. Dette materiale er tilmed lettere og giver dig skabs-elementer, der er 30% lettere.

Billigt køkken gråt

Ønsker du et billigt gråt køkken tilbud, så kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi giver dig gerne professionel rådgivning og hjælper dig med at gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

Besøg os i butikken

Du finder vores butikker rundt omkring i Danmark. Her står vores erfarne og professionelle personale klar til at hjælpe dig med en snak om design, materialevalg, antal køkkenelementer, hvidevarer, vask, armatur og alt det andet, som du drømmer om i dit nye køkken.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at designe præcis det køkken, der er helt rigtigt for dig. Stort eller lille. Traditionelt eller designerkøkken. Glæd dig til det magiske øjeblik, hvor du pludselig kan se vejen til dit nye køkken foran dig.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes