Køkken hjørneskab | Elegante hjørneskabe til køkken
Rotpunkt køkkenvalg

Udnyt al pladsen i køkkenet med et praktisk hjørneskab

For at skabe så meget opbevaringsplads som muligt er det nogen gange nødvendigt at tænke kreativt. Det er heller ikke sikkert, at du har en stor bar væg med plads til skabe for at få al den opbevaring, du drømmer om.

Rotpunkt er eksperter, når det kommer til at indrette køkkener med netop den slags udfordringer. Når de sjove vinkler skal løses, eller den upraktiske ruminddeling gør det svært at indrette, er vi klar med en løsning. Vi tilbyder et stort udvalg af køkken hjørneskab, og kan sammensætte de kreative og praktiske løsninger der giver masser af plads til opbevaring i køkkenet. Samtidig skaber vores løsninger også gode arbejdsforhold i en hverdag, hvor køkkenet oftest fungerer som boligens naturlige samlingspunkt.

Le MansFå alle fordelene med de smarte hjørneskabe

For nogen kan et hjørneskab måske godt lyde en smule upraktisk. Man kender til udfordringen med at nå helt ind bagerst i skabet. Men for at komme uden om denne lille udfordring, tilbyder en løsning med køkken hjørneskab karrusel. I stedet for at placere sit forskellige køkkengrej på en hylde, placeres det i stedet hele vejen rundt på karussellen. Når man så skal bruge det, som ellers normalt ville stå placeret inde bagved, så kan man dreje karussellen, hvorefter de forskellige dele kommer til syne. Smart og praktisk og en eminent måde at få oplevelsen af mere plads i sit hjørneskab.

Hos Rotpunkt tilbyder vi, at du kan indrette dit hjørneskab efter behov. Har du et ønske om en form for løsning kombineret med en anden front end den, vi tilbyder som standard. Så laver vi selvfølgelig individuelle tilpasninger, så du i sidste ende står med det køkken, du har drømt om.

Her på hjemmesiden finder du fx også løsninger med køkken hjørneskab med skuffer. Vægter du det helhedsmæssige overblik, er skuffer fantastiske til at opdele og opbevare sine ting på bestemte pladser. På den måde ved du altid, hvor du kan finde de pågældende ting, og skal ikke bruge tid på at lede rundt efter det. Blot endnu et eksempel på vores evne til at lave effektive individuelle tilpasninger.

Rotpunkt leverer hjørneskabe i den bedste kvalitet

For at skabe et køkken, som også kan holde til at blive brugt, så er det altafgørende, at kvaliteten af materialerne er i orden. Rotpunkt anvender udelukkende PEFC og FSC certificeret træ. Hvilket betyder at alle skabe, skuffer og bordplader er lavet med omtanke for miljøet.

Med vores Greenline Bioboard miljøvenlige produktion kan vi samtidig gøre en forskel for økologien og økonomien i vores produktion. Vægten af materialerne reduceres ved at benytte nye metoder, samtidig med at stabiliteten og kvaliteten i vores produkter bevares, uden at det på nogen måder går ud over det elegante og stilsikre design.

Kom ind hos Rotpunkt og få inspiration til at indrette dit køkken

Rundt om i hele Danmark finder du vores lokalafdelinger, hvor du kan komme ind og opleve vores forskellige køkkenmodeller. Her har du også mulighed for at se nærmere på og stille spørgsmål til vores udvidede sortiment af hjørneskab køkken.

Vi tilbyder uanede muligheder for at sammensætte dit unikke drømmekøkken. Med mere en 300 standardfarver at vælge imellem, giver vi en god chance for at finde lige den farve, som rammer spot on. Derudover får du muligheden for at kombinere med over 20 forskellige skabsfarver uden merpris. Hos Rotpunkt er vi nemlig også eksperter, når det kommer til at få drømme og budget til at gå op i en højere enhed.

Rotpunkt har alle dage været kendt den formidable kvalitet. Vi tilbyder produkter lavet til at blive brugt, men uden at det kan ses. Vi skaber holdbare løsninger, som gør hverdagen nemmere og udnytter rummets fulde potentiale. Det gør også, at du får en wauw-oplevelse, hver gang du træder ind i dit køkken. Vi har specialiseret os i at møde dine individuelle ønsker og behov, og vores professionelle personale står altid klar med rådgivning og gode råd til at nå i mål med dit kommende køkkenprojekt.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes