Find dit nye køkken i højglans hos Rotpunkt Køkkener
Rotpunkt køkkenvalg
Køkken i højglans

Drømmer du om et højglans køkken?

Jagter du drømmen om det perfekte køkken? Har du en forkærlighed for det enkle og stilrene? Så er et køkken højglans lige noget for dig. Vores køkkenserier i højglans er skabt udfra en kombination af lækre skandinaviske designs, tyske kvalitetsmaterialer og innovative, funktionelle løsninger.

Personlige præg i et malet højglans køkken

Det perfekte køkken skal emme af kvalitet og personlige præg. Alle vores køkkenløsninger er baseret på tyske kvalitetsprodukter, der . Vi står klar med disse og afventer dine ønsker, som kan opfyldes i stor stil med mere end 300 standardfarver og over 20 skabsfarver. Hos Rotpunkt har du derfor mulighed for at tænke ud af boksen og skabe dit eget unikke køkken i farver. Det kan være alt fra dramatisk, sort og luksuriøst til simpelt, hvidt og elegant.

Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone


Højglans og nordisk simplicitet i dit køkken

Når du skal tilbringe dagligdagen i dit køkken, er det uden tvivl vigtigt, at du kan skabe overblik. Vores skandinaviske designs er inspireret af hverdagen. De er derfor gjort op af mere end bare flotte og stilrene elementer. De byder på løsninger, der gør din hverdag lidt lettere. Den nordiske simplicitet udtrykkes derfor ikke kun i vores tidsløse og stilrene højglans designs, men også i:

  • Mulighed for store frie overflader
  • Fornuftige opbevaringsløsninger
  • Vaskeskabe med metalbunde
  • Smarte integrerede løsninger til hvidevarer
  • Vores store grebsløse udvalg

Hos Rotpunkt kan du skabe et personligt køkken, hvor du vælger, hvad der skal være i fokus – hvad drømmer du om? Vi står klar til at rådgive dig om mulighederne for at skabe dit helt eget perfekte køkken i højglans!

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes