Skræddersy dine hvidevarer i køkken hos Rotpunkt Køkkener
Rotpunkt køkkenvalg
Hvidevarer til dit Rotpunkt køkken

Køkken hvidevarer til dit drømmekøkken

Drømmen om det perfekte køkken er ikke fuldendt, før du står med det helt rette køkken og hårde hvidevarer. Køkken hvidevarer er ikke bare produkter, men oplevelser der forenkler din dagligdag og giver dig mulighed for selvforkælelse. Her ved Rotpunkt lader vi dig tilpasse din egen unikke køkkenoplevelse efter dine ønsker og behov.

Løse hylder

Køkkenplade

 

Sammensæt dit komplette køkken

Et komplet køkken med hvidevarer indeholder typisk elementer som opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, induktions- eller gaskogeplade og en emhætte. Til mere eksklusive behov kan det også rumme et vinkøleskab eller en ismaskine, så du kan nedkøle dine drikkevarer på en varm sommerdag. Med en varmeskuffe eller en espressomaskine kan du servere varmt mad og drikke til enhver tid. Der er et utal af elementer, som du kan gøre til en integreret del af dit køkken og din hverdag, men de skal også passe til køkkenstilen. Vi tilbyder derfor et væld af muligheder for at investere i dit helt eget moderne eller klassiske køkken inkl. Hvidevarer.Udelukkende kvalitetsprodukter i innovativt design

Køkken hvidevarer skal matche dit kvalitetskøkken fra Rotpunkt på både kvalitet og design. Derfor forhandler vi udelukkende anerkendte mærker i ekstraordinær kvalitet og funktionelle designs. Kvalitet og funktionalitet betyder meget i et køkken, da det er et rum, som man ofte opholder sig i.

I vores udvalg af eksklusive hvidevarer kan du f.eks. opdage:

Køleskab

Her får du her lækre køleskabe, fryseskabe og vinkøleskabe fra Liebherr.

Intelligente microprocessorer sørger for et fuldstændigt perfekt klima i FIscher & Paykel Active Smart køleskabene. Gennem et netværk af sensorer kan Active Smart opdage eventuelle temperaturstigninger og tilføre ekstra køling via individuelle kanaler. Køle- og fryseafdeling fungerer totalt uafhængigt af hinanden, og temperaturnøjagtighed og afkølingshastighed er helt uovertruffen. Grønsagsskuffer med fugtighedskontrol betyder at frugt og grønt holder sig frisk op til 3 gange længere end i et konventionelt køleskab, og en døralarm går i gang, hvis en dør står åben mere end 90 sekunder.

DeDietrich

Nogle af de mest effektive og smarte ovne, dampovne og mikrocombi ovne fra DeDetrich.

Falmec

Drømmer du om udsøgt italiensk design til dit køkken? Så er dette mærket for dig. Opdag nogle af de mest elegante og samtidig lydisolerede emhætter, der giver ro og mulighed for hygge i dit køkken.

Miele

Det tyske mærke sætter med mottoet “Immer besser” fokus på markedets standard for blandt andet holdbarhed, energieffektivitet og brugerkomfort. Produkterne er derfor udformet i simpelt og brugervenligt design og beregnet til at fungere effektivt i en lang årrække.

  • Witt

Witt

Køkken hvidevarer fra dette mærke giver dig mulighed for at skabe en unik køkkenløsning.

Alle produkter og mærker er nøje udvalgt til at matche vores ambition om at give dig en køkkenoplevelse i særklasse. Fuldend din køkkendrøm i dag!

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes