Rotpunkt køkkenvalg
Hvidevarer til dit Rotpunkt køkken

Køkken hvidevarer til dit drømmekøkken

Drømmen om det perfekte køkken er ikke fuldendt, før du står med det helt rette køkken og hårde hvidevarer. Køkken hvidevarer er ikke bare produkter, men oplevelser der forenkler din dagligdag og giver dig mulighed for selvforkælelse. Her ved Rotpunkt lader vi dig tilpasse din egen unikke køkkenoplevelse efter dine ønsker og behov.

 

Sammensæt dit komplette køkken

Et komplet køkken med hvidevarer indeholder typisk elementer som opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, induktions- eller gaskogeplade og en emhætte. Til mere eksklusive behov kan det også rumme et vinkøleskab eller en ismaskine, så du kan nedkøle dine drikkevarer på en varm sommerdag. Med en varmeskuffe eller en espressomaskine kan du servere varmt mad og drikke til enhver tid. Der er et utal af elementer, som du kan gøre til en integreret del af dit køkken og din hverdag, men de skal også passe til køkkenstilen. Vi tilbyder derfor et væld af muligheder for at investere i dit helt eget moderne eller klassiske køkken inkl. Hvidevarer.Udelukkende kvalitetsprodukter i innovativt design

Køkken hvidevarer skal matche dit kvalitetskøkken fra Rotpunkt på både kvalitet og design. Derfor forhandler vi udelukkende anerkendte mærker i ekstraordinær kvalitet og funktionelle designs. Kvalitet og funktionalitet betyder meget i et køkken, da det er et rum, som man ofte opholder sig i.

I vores udvalg af eksklusive hvidevarer kan du opdage:

Her får du her lækre køleskabe, fryseskabe og vinkøleskabe fra Liebherr.

Intelligente microprocessorer sørger for et fuldstændigt perfekt klima i FIscher & Paykel Active Smart køleskabene. Gennem et netværk af sensorer kan Active Smart opdage eventuelle temperaturstigninger og tilføre ekstra køling via individuelle kanaler. Køle- og fryseafdeling fungerer totalt uafhængigt af hinanden, og temperaturnøjagtighed og afkølingshastighed er helt uovertruffen. Grønsagsskuffer med fugtighedskontrol betyder at frugt og grønt holder sig frisk op til 3 gange længere end i et konventionelt køleskab, og en døralarm går i gang, hvis en dør står åben mere end 90 sekunder.

Nogle af de mest effektive og smarte ovne, dampovne og mikrocombi ovne fra DeDetrich.

Drømmer du om udsøgt italiensk design til dit køkken? Så er dette mærket for dig. Opdag nogle af de mest elegante og samtidig lydisolerede emhætter, der giver ro og mulighed for hygge i dit køkken.

Et tysk mærke der har innovation og funktionalitet i højsæde, så du kan bruge din tid i køkkenet mere effektivitet. De byder blandt andet på den første opvaskemaskine, hvor du blidt kan løfte den nederste kurv. Udover det fører de et stort udvalg af fuldt integreret hvidevarer.

Det tyske mærke sætter med mottoet “Immer besser” fokus på markedets standard for blandt andet holdbarhed, energieffektivitet og brugerkomfort. Produkterne er derfor udformet i simpelt og brugervenligt design og beregnet til at fungere effektivt i en lang årrække.

Et yderst anerkendt mærke der scorer højt på både kvalitet og design. Historien startede i USA med én kvindes idé om at revolutionere madlavning. Josephine Cochranes idé blev til 9 utrolige maskiner her i blandt opvaskemaskinen. Allerede fra start var der et præg af eksklusivitet, da maskinerne blev brugt på luksushoteller i New York og Chicago. Mærket er særlig kendt for deres køkkenmaskine, men byder på alt fra multifunktionelleovne til vinkøleskabe og varmeskuffer.

  • Trepol

Køkken hvidevarer fra dette mærke giver dig mulighed for at skabe en unik køkkenløsning. Med et moderigtigt og frithængende emfang kan du skabe stilhed, et eksklusivt look samt effektiv udsugning i dit køkken.

Alle produkter og mærker er nøje udvalgt til at matche vores ambition om at give dig en køkkenoplevelse i særklasse. Fuldend din køkkendrøm i dag!

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er miljøvenligt og designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.