Hvidt køkken | Søger du lyst køkken? Se mere hos Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg
Hvide køkkener

Hvidt køkken

Skal det være lyst? Skal det være lækkert? Skal det være moderne? Skal det være tidløst? Er du til hvide overflader og lyse nuancer, skal du vælge et køkken i hvidt design fra Rotpunkt.

Uanset om du selv ved lige præcis hvordan et nyt hvidt køkken i dit hjem skal se ud, eller om du mangler inspiration til nyskabelsen i hjemmet, så står vi hos Rotpunkt klar til at hjælpe dig. Vi har en lang række inspirationskøkkener, og vi er sikre på, at vi kan finde den helt rigtige løsning til dig og din familie.

Rotpunkt køkkenvalg
Mikron MX White
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat hvid


Mat hvidt køkken

Er køkkenet til dig, der kan lide det lækre design, der ikke behøver gøre opmærksom på sig selv. Beundringen falder beskueren helt naturligt. Det er mat, det er afdæmpet, det er bare lækkert!

Hvidt højglans køkken

Er køkkenet til dig, der kan lide at vise kvaliteten i hjemmet frem. Du har fået et nyt lækkert køkken, og det oser af lækker finish og det ekstra touch, der bare gør det til noget helt særligt. Hvid højglans er for de kvalitetsbevidste forbrugere, der ved, hvad de vil have.

Så uanset om det er et stilrent hvidt køkken, et hvidt højglans køkken eller et mat hvidt køkken, du ønsker, så kan vi hjælpe. Vi har et stort udvalg, så det er let at lade sig inspirere.

Hvide køkkener

Er et køkken hvidt er det muligt at udnytte lyset udefra optimalt. Det kan lyse store dele af huset op, hvis et hvidt køkken er placeret optimalt i huset. Hvide køkkener kan noget andre køkkener ikke kan.

Køkkenet bør være og er ofte et samlingspunkt for familien. Derfor er det oplagt med et indbydende, moderne og lækkert design i et lyst køkken, så man får lyst til at samles og hygge sig, som vi danskere holder så meget af. Med den robuste tyske kvalitet og det lækre skandinaviske design får du en unik løsning til dit nye køkken, når du vælger et køkken fra Rotpunkt. Vi tror på at kvalitet og design er tæt forbundet, og vi har derfor sammensat denne unikke løsning af det bedste Tyskland har at byde på, og det stilrene skandinaviske look, som er kendetegnene her i den nordligste del af Europa.

Hos Rotpunkt tilbyder vi levering af hele løsninger, så du fra os kan modtage alt hvad du skal bruge til at fuldende dit komplette køkken. Herunder hører blandt andet køkkenbordplader, køkkenskabe, diverse greb til køkkenet, vandhaner/armatur, køkkenvask, hvidevarer i alle afskygninger m.v.

På denne måde sikrer du dig, at dit køkken harmonerer, og alle elementerne heri spiller ideelt sammen. Vi er overbeviste om, at dette giver dig den bedst mulige løsning, så du kan være sikker på at både design, stil og funktionalitet er i top. Vi sørger for den perfekte løsning til dig. Det får lige den der ekstra finish, når tingene passer sammen.

Vi findes i hele Danmark og har lokalafdelinger i flere byer.

Vi er både PEFC og FSC certificeret. Dette er din garanti for, at vi støtter bæredygtig skovdrift. Vi tænker på miljøet, og sætter en ære i på den bedst mulige måde for naturen at give dig den bedst mulige løsning i forbindelse med etableringen af dit nye køkken. Vores skabe er produceret af Bioboard, som er en helt unik produktionsmetode, hvor der blandt andet anvendes majskolber.

Læs mere om denne revolutionerende måde at tænke produktion på lige her:

https://rotpunkt.dk/miljoe-og-socialt-ansvar

Hvidt køkken inspiration

Med hvide køkkener fra Rotpunkt er der uanede muligheder for, hvad du kan opnå med dit nye køkken.

Når du siger ja til et Rotpunkt hvid køkken, siger du samtidig ja til et køkken, der er moderne, lækkert, robust, i høj kvalitet og generelt bare utrolig lækkert.

Her hos Rotpunkt er det tilladt at drømme stort. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres drøm om et flot og lækkert hvidt køkken. Kvalitetskøkkener og professionel rådgivning er her samlet på et sted.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes