Rotpunkt køkkenvalg
Klassiske køkkener

Klassisk køkken i din helt egen stil

Træd ind i en verden, hvor dine køkkendrømme bliver til virkelighed. Rotpunkt tilbyder et bredt udvalg af klassiske køkkener, der kan tilpasses dine behov og din stil. Køkkenet er et af de steder, hvor vi opholder os allermest. Det er derfor vigtigt at vælge design efter din smag, samt funktionelle elementer der gør din hverdag lidt lettere.

Klassiske træelementer i dit køkken

Et klassisk køkken i massiv træ er lidt af en klassiker. Det er et type køkken, der kan passe ind i rigtig mange hjem, og træet understreger virkelig det traditionelle og klassiske look. Når du køber et køkken med massive træelementer, er du også garanteret kvalitet og holdbarhed over mange år. En klassisk stil i dit køkken fuldendes gerne ved at kombinere træelementer med f.eks. rustikke greb og vandhane i grå, sølv eller messingfarver.

Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk træ køkken Ergo Pastel Smoke
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken med låger i træ.


Lækre kvalitetskøkkener i klassisk stil

Rotpunkt byder på uanede muligheder med mere end 300 standardfarver til dit køkken. Når du skal sammensætte dit køkken i klassisk stil, yder vi selvfølgelig professionel rådgivning og guider dig igennem ethvert trin. Lad dig allerede nu inspirere af vores populære, klassiske køkkenserier:

  • Classic white – et lyst og traditionelt køkken med fine detaljer
  • Raw pastel smoke – et rustikt køkken med tunge greb
  • Tineo black oak – et elegant køkken med massive egetræselementer

Når du har valgt dit køkken, handler det også om at gøre det til dit eget. Med lamper, krydderurter i potter, glas og kogebøger kan du tilføre dit eget klassiske touch til dit nye køkken. Til sammen kan vi derfor opfylde din klassiske køkkendrøm – skal vi starte i dag?

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er miljøvenligt og designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.