Køkkendesign | Design dit eget køkken og oplev høj service
Rotpunkt køkkenvalg
Designer køkken

Køkkendesign

Skal dit drømme-køkken blive til virkelighed, så er køkken design fra Rotpunkt Køkken den helt rette løsning for dig, der drømmer om højeste kvalitet, stor funktionalitet og smukt design.

Vi giver dig markedets største udvalg af grebsløse køkkener, men tilbyder også et stort og spændende udvalg af køkkener med greb i mange trendy varianter. Her får du kvalitet fra ende til anden, og vores populære farvemuligheder byder på noget for enhver.

Design dit helt eget køkken – præcis som du har drømt om – eller måske endnu bedre. Sådan kan drømme let blive til virkelighed med trendy køkkenløsninger fra Rotpunkt Køkken.Design køkken

Det er slet ikke så kompliceret at designe sit eget køkken. Når du handler køkken hos os, så tager vi dig med på en spændende rejse igennem de mange muligheder.

Vi tager altid en snak med dig omkring de behov, der er til dit kommende køkken og hvilke køkkenelementer, der vil passe bedste ind i din smag. Det store farveudvalg tæller intet mindre end:

  • Hele 20 flotte skabsfarver
  • Hele 300 flotte standardfarver

Dertil kommer muligheden for at vælge præcis den form for køkken, som matcher dine køkkendrømme. Vi gør det let for dig at vælge køkken og med de mange spændende køkken illustrationer, som du finder på vores hjemmeside, så kan det være næsten svært at vælge.

Køkkendesign inspiration

Vi har gennem årene hjulpet et stort antal danskere med at få designet præcis det køkken, som matcher husstanden. Det hjælper vi også gerne dig med.

Her på siden kan du bl.a. finde inspiration i de mange forskellige designs, der er at vælge imellem. Her kan du bl.a. finde flotte eksempler på:

  • Køkkener udført i træ
  • Køkkener udført i laminat
  • Køkkener med lak overflade
  • Køkkener med mat overflade

Varianterne er mange, og tæller du de mange mulige farvekombinationer med, så vil du opleve, at du har næsten uanede muligheder, når du vælger et Rotpunkt køkken.

Designkøkken i særklasse

Vi har stor ekspertise på området og er stolte af vores mangeårige erfaring med såvel produktion som design. Her får du designkøkken i særklasse, når du vælger dine køkkenelementer, dine hvidevarer, dit armatur eller din bordplade hos os.

Vi har sørget for de absolut bedste materialer og er din garant for altid højeste kvalitet. Vi tilbyder vores køkkenelementer i miljørigtig produktion, der byder på:

  • Greenline Bioboard – køkkenelementer fremstillet af majkolber

Her får du køkken med intet mindre end FSC certificering og PEFC certificering. Den tyske grundighed og altid høje kvalitet er en selvfølge, når du handler køkken hos Rotpunkt Køkken. Vi giver dig det bedste af det bedste indenfor designerkøkkener.

Skandinavisk køkkendesign

Vores udgangspunkt er det altid lette og indbydende skandinaviske køkkendesign, men vores køkkener er til for dig. Derfor bliver det også dig, der er med til at bestemme præcis, hvordan dit køkken skal se ud.

Du har en idé om, hvordan dit køkken skal fungere, og vi hjælper dig med at teste idéen med vores professionelle rådgiveres brede erfaringsgrundlag.

Vælg det rigtige køkkendesign

Vi giver dig altid professionel rådgivning, når det handler om at udvælge køkken-elementer, hvidevarer og selve køkkenets design. Vi tager også en snak med dig om alternative løsningsforslag, hvis vi fornemmer, at de bedre vil matche dine behov i dit køkken.

Besøg os i en af vores mange lokalafdelinger, så vi sammen kan gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes