Få inspiration og idéer til dit nye køkken hos Rotpunkt
Rotpunkt køkkenvalg
Inspiration til dit nye køkken

Spændende køkken inspiration hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt har vi gjort os umage for at give dig inspiration til nyt køkken. Du finder derfor et stort udvalg af køkkenudstillinger, når du besøger en af vores mange butikker landet over. Idéer til køkken, uanset om det er designer-, klassisk eller moderne køkken, kommer ikke nødvendigvis af sig selv. Derfor byder vi på masser af nyt køkken inspiration og giver også gerne professionel rådgivning, så vi sammen kan se dit drømmekøkken blive til virkelighed.

Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Carbon


Vi gør dine køkken idéer til virkelighed

Det er netop, hvad vi gør hos Rotpunkt – vi matcher dine drømme og giver dig gerne lidt mere, end du turde drømme om. Idéer til nyt køkken bliver gerne til i god dialog dig og os imellem. Vi har fokus på:

  • Smart og funktionelt design, der holder år ud i fremtiden
  • Højeste kvalitet og slidstærke materialer
  • Indretning, ergonomi og miljøvenlig materialer

Inspiration til køkken kan komme mange steder fra, men med de mange spændende udstillinger, som vi byder på landet over, så er der rigeligt at blive fristet af. Sammen finder vi den løsning, der matcher dine ønsker for farver, træsort, greb, indretning, funktionalitet og naturligvis smukt design.

Få køkken inspiration og indretningstips

God inspiration til mulige køkkenløsninger kan komme på mange måder. Ud over vores populære udstillinger, så byder vi naturligvis også på et altid spændende katalog, hvor du kan få indblik i de mange muligheder, som du har med et kvalitetskøkken fra Rotpunkt.

Vi giver dig inspiration køkken trends og professionel rådgivning. Ud over det, så giver vi dig mulighed for et miljøvenligt køkken. Vi fremstiller vores elementer af bl.a. majs, der er med til at reducere indholdet af træ i dine elementer med hele 37% – dette bevirker, at du ikke alene får yderst slidstærke køkkenelementer, men at du også får lettere køkkenelementer – hele 30% lettere for at være præcis. Vores produkter er fremstillet med:

  • Greenline Bioboard miljøvenlig produktion
  • FSC og PEFC certificering

Ud over masser af spændende inspiration til dit kommende nye køkken, så står vores fagligt dygtige og professionelle rådgivere klar til at hjælpe dig i mål med dine køkkendrømme. Vi byder på stor ekspertise indenfor såvel køkkenindretning som farvekombinationer, skjulte løsninger og valg af køkkentilbehør som bordplader, armatur og vask.

Du finder vores butikker rundt omkring i hele landet, hvor vi til hver en tid står klar til at tage en snak med dig og vise dig rundt i vores mange køkkenudstillinger, så du kan få den rette inspiration.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes