Rotpunkt køkkenvalg

Køkkenlåger i mange spændende varianter

Få flotte køkkenlåger efter mål, når du bestiller din nye køkkenløsning hos Rotpunkt. Vi fører bl.a. markedets største udvalg af grebsfrie køkkener samt et stort og imponerende udvalg af køkkener med mange forskellige muligheder for greb.

Uanset om du er til det klassiske eller det mere trendy look, så har vi alt du søger i vores spændende sortiment. Vi laver også specialdesignede løsninger, hvor vi laver låger efter præcis de mål, som du ønsker.

Du har intet mindre end næsten uanede muligheder, når du handler smukke og slidstærke køkkener, låger eller elementer hos Rotpunkt. Vi er både leveringsdygtig i del- eller hele løsninger. Sammen finder vi ønskerne for dit drømme-køkken, så vi kan designe med størst funktionalitet, praktisk opbevaring og smukt design for øje.

SE DE MANGE MULIGHEDER HERUNDERVælg bl.a. imellem:

  • Låger til køkken i moderne design
  • Låger til køkken i klassisk design
  • Låger til køkken på specialmål

Vi finder den løsning, der passer ind i hjemmets ønskede behov for et køkken – uanset om det er låger, skuffer, skabe eller køkkentilbehør. Du finder det hele til altid favorable priser hos Rotpunkt.

Låger til køkkenskabe i mange farvevarianter

Når du handler køkken eller låger hos Rotpunkt, har du et væld af muligheder. Vores store udvalg tæller bl.a.:

  • Mere end 300 forskellige standardfarver – herunder alle NCS farver og RAL farver
  • Mange forskellige former for træsorter

Dertil kommer de mange spændende kombinationsmuligheder, som du altid har, når du vælger køkkenløsninger fra Rotpunkt. Farvepalleten er stor og det samme er vores erfaring – vi tilbyder da også professionel rådgivning, når det drejer sig om sammensætning af farver, skabelementer, låger, skuffeelementer samt valg af tilbehør. Vores store udvalg af køkkentilbehør tæller bl.a.:

  • Flotte og stilfulde bordplader
  • Slidstærke og dekorative vaske – enkelt eller dobbelt
  • Flotte og funktionelle vandhaner/armaturer
  • Spændende udvalg af hvidevarer

Alt i alt kan det virke næsten uoverskueligt med alle de muligheder, men vi finder løsningerne sammen, når du handler hos Rotpunkt – uanset om du handler låger eller et helt køkken med alt, hvad dertil hører.

Få køkkenlåger efter mål – altid i højeste kvalitet

Vi laver naturligvis låger på specialmål. Vi ynder at lave special-designede løsninger og disse naturligvis i altid højeste kvalitet. Vores køkkenløsninger er tysk robusthed og grundig produktion i smuk skandinavisk æstetisk design. Vi producerer med miljøvenlige materialer med vores populære Greenline Bioboard serie.

Besøg vores butikker om tag en snak med os omkring dine muligheder. Vi hjælper dig i mål med dine køkkendrømme.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er miljøvenligt og designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.