Stålbordplade til køkken | Køb køkken stålbordplade
Rotpunkt køkkenvalg

Skab det komplette look i dit køkken med en stålbordplade

Når der skal vælges materialer til køkkenet, er der en række faktorer, som er vigtige at tage med i sine overvejelser. Ved valg af bordplade, skal man fx tænke ting som vedligeholdelse og rengøring ind. Ligesom det også er af stor betydning, hvor meget indvirkning bordpladen har på det samlede indtryk af selve køkkenet.

Hos Rotpunkt har vi professionelle løsninger til dig, der ønsker det unikke udtryk med sans for detaljen. Her tilbyder vi en speciallavet stålbordplade køkken, hvor kun fantasien sætter grænser for udtryk, form og størrelse.

Ved at vælge en bordplade stål får du en lang række fordele, som du på den lange bane ikke vil kunne leve uden. Med en massiv stålbordplade er det næsten umuligt at lave buler eller andre former for skrammer. Det gør, at bordpladen holdes pæn og nem at vedligeholde selv efter mange års brug. Ved at vælge den massive stålbordplade får du også en mere varmebestandig og slagsfast bordplade sammenlignet med den almindelige rustfrie stålbordplade.

Med en køkken stålbordplade får du en praktisk og funktionel løsning uden at gå på kompromis med kvalitet og et lækkert design. Du har stadigvæk mulighed for at lave de individuelle tilpasninger, som giver det fuldendte udtryk til dit køkken, og samtidig giver dig en eksklusiv følelsen i et af hjemmets essentielle rum.Se flere fordele ved stålbordplade i køkkenet

Med det lækre og stilrene look fra en stålbordplade får du ikke bare funktionaliteten fra materialets fordele. Ud fra et designmæssigt perspektiv har du også muligheden for at komplimentere de øvrige hvidevarer i køkkenet, som du på den baggrund kan vælge med samme overflade. På den måde kan du skabe et roligt og eksklusivt udtryk, hvor de enkelte dele falder i ét med hinanden.

På samme måde kan du skabe en sammenhæng mellem vask, armatur og bordplade ved at lade det hele gå ud i et og skabe et køkken med direkte fokus på detaljen. Du slipper også for sammenføjninger, hvor snavs og andre ting kan samle sig, når du vælger en “usynlig” overgang fra bordpladen til vasken, ud fra den måde den svejses, slibes og poleres på.

Det hygiejniske aspekt kommer man selvfølgelig heller ikke uden om. En stålbordplade er nem at holde ren og med den praktiske anvendelse, betyder det også, at den er antibakteriel. På grund af den glatte og lukkede overflade gør det nemlig, at bakterierne ikke kan trænge igennem selve bordpladen.

Udover dette vil køkkenet også synes større, da bordpladen er med til at få rummet til at lyse mere op. En specielt god løsning, hvis man ikke har så meget plads og derfor ønsker at benytte den optiske effekt.

Få lavet din stålbordplade efter individuelle mål

Når du designer dit køkken hos Rotpunkt, tilbyder vi selvfølgelig individuel tilpasning af de forskellige produkter. Valget af en bordplade i stål er ingen undtagelse. Her kan vi tilbyde tilretning og tilskæring med fokus på individuelle detaljer. Det er nemlig disse, som til sammen skaber den finish, som giver en wauw-fornemmelse, når du træder ind i køkkenet.

For vedligeholdelsen skyld er det også vigtigt at bordpladen bliver bukket, skåret og behandlet korrekt, så det sikrer en lang levetid på selve bordpladen.

Vores professionelle personale står selvfølgelig klar med vejledning omkring valg af den rigtige bordplade. Rotpunkt findes i hele Danmark, og du finder vores lokalafdelinger flere steder i landet. Her er du velkommen inden for for at opleve de fantastiske produkter i virkeligheden, og du har samtidig også mulighed for at stille spørgsmål.

For at få drømme og budget til at gå op i en højere enhed er det selvfølgelig vigtigt at tage forskellige valg i sin designproces. Specielt hvis du ønsker en eksklusiv bordpladeløsning som denne. Hos Rotpunkt er vi dog eksperter i denne disciplin, og vil altid kunne hjælpe dig med at lave et overslag på dit kommende køkkenprojekt. På den måde har du hele tiden et overblik over muligheder, og hvad der rent praktisk kan lade sig gøre.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes