Trækøkken fra Rotpunkt | Er drømmen et køkken i træ?
Rotpunkt køkkenvalg
Trækøkken

Gør drømmen om et nyt trækøkken til virkelighed

Følelsen af god kvalitet findes i særdeleshed i de materialer som anvendes i køkkenet. Køkkenet er et af de rum i hjemmet, hvor vi bruger aller flest timer. Derfor skal materialerne selvfølgelig også kunne holde til at blive brugt mange gange i løbet af dagen. I forhold til disse krav, lever et køkken i træ op til alle de forventninger, du måtte have. Her får du muligheden for at tage et stykke af naturen med inden for, og omdanne det til lækre naturlige omgivelser, som det samtidig også føles rart at være i. Hos Rotpunkt giver vi dig muligheden for at vælge et køkken massivt træ, eller et køkken i træfinér med forskellige spændende overflader.

Er drømmen et køkken mørkt træ

I de dybe mørke farver findes masser af kvalitet og et eksklusivt look, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil. Vælg både køkkenskabe og -bordplader i de flotte mørke træfarver, og få samtidig et køkken, som er nemt at gøre rent.

Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk træ køkken Ergo Pastel Smoke
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken med låger i træ.


Få et let udtryk med et køkken lyst træ

Er du til et mere let udtryk i hjemmet, og må den lyse farver gerne lyse op og skabe en følelse af et større rum. Så er de fantastiske træ køkkener i de lyse træfarver det rigtige valg. Vi tilbyder skabe og skuffer både med og uden greb, for at skabe et gennemført let udtryk som går igennem hele køkkenet. Her får du selvfølgelig også den samme fantastiske kvalitet, selvom du vælger et køkken i træfinér.

Få et træ laminat køkken i forskellige farver

Må der generelt godt ske lidt mere, når du træder ind i køkkenet, tilbyder vi et bredt udvalg af laminatkøkkener i spændende farvevalg. Her kan du skabe dit eget helt personlige udtryk med masser af knald på farverne. Du får selvfølgelig stadig den hele løsning med tilhørende inventar, der kan justeres alt efter køkkenets færdige udtryk. I samarbejde med vores eksperter, kan vi sammen finde det helt unikke udtryk som for dig gør drømmen til virkelighed.

Trækøkken inspiration der åbner dine øjne for nye løsninger

Hvad enten drømmen er et eksklusivt snedkerkøkken, et trækøkken, eller du gerne vil skabe liv og glade dage med masser af farver og spændende detaljer. Så finder du hos Rotpunkt nogle af markedets bedste køkkener i træ skabt til at blive brugt hver eneste dag året rundt i et helt fantastisk og enestående design.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes