Underskabe til køkken | Find lækre køkkenunderskabe her
Rotpunkt køkkenvalg

Find funktionelle køkkenunderskabe her og få professionel rådgivning fra os

Brugen af underskabene i køkkenet varierer utroligt meget fra familie til familie. Det gælder desuden for hele køkkenet. Derfor tilbyder vi naturligvis altid professionel rådgivning. På den måde finder vi sammen frem til den bedste løsning første gang. Med andre ord uanset hvordan du og din familie ønsker, at designet, funktionaliteten og kvaliteten skal være i jeres køkken og ikke mindst underskabene, så har vi altid en skræddersyet løsning.

Vi tilbyder køkken underskabe i mange forskellige farver, materialer og forskellige funktionaliteter. Udover at vores produkter er produceret via Greenline – vores miljøansvarlige produktion, så tilbyder vi mere end 300 standardfarver og ikke mindst over 20 skabsfarver uden merpris. Det sikrer, at du finder netop de underskabe, som passer bedst til dit og din families behov. Vi ved, at underskabe til køkken kan være med til at gøre hele oplevelsen i selve køkkenet langt bedre. Især af den simple årsag at der er forskel på hver enkelt familie, hvilket leder til vores skræddersyede produkter.

Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt underskabe med låger eller skuffer


Kontakt os og få skræddersyet køkkenunderskabe med din families behov og præferencer i centrum

Som sagt er der forskel på hver enkelt familie. Derfor er der naturligvis også forskel på, hvordan underskabe køkken er indrettet. Hos nogle familier opbevarer man for eksempel glassene i underskabene, hvor andre familier har dem i topskabene. Heldigvis har du og din familie uanede muligheder med Rotpunkt køkkener. Det vi mener, er, at uanset hvordan du gerne vil have enkelte aspekter af køkkenet indrettet, for eksempel underskabene, så har vi altid en skræddersyet løsning til dig og naturligvis for hele din familie. Har man eksempelvis et ønske om ekstra høje underskabe, så kan vi levere dem i 91 cm højde i stedet for de normale 78 cm, så man med sokkel og bordplade kan få en totalhøjde på mellem 97 og 102 cm afhængig af valg.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt, har du mulighed for at få et helt personligt køkken, der er designet præcis efter dine køkkendrømme. Hos Rotpunkt finder du køkkener, der er anderledes