Christel præsenterer bordplader fra Rotpunkt - Rotpunkt

Christel præsenterer bordplader fra Rotpunkt

Bordplade
Rotpunkt tilbehør

Dyrk din personlige stil med bordplader fra Rotpunkt

Super kvalitet, bæredygtighed og en utrolig holdbarhed - fordelene ved Rotpunkt er mange. Hør Christel fortælle om vores bordplader i videoen.

Fuldend køkkenet med den rette bordplade fra Rotpunkt

Der er ingen tvivl om vigtigheden af den rette bordplade i dit køkken. Det er ved bordet, at man bruger klart mest tid, når man befinder sig i køkkenet - både med at tilberede mad, men også med at socialisere med familie, venner og bekendte.

Bordpladen tjener flere formål, og der er dermed flere ting at tage stilling til, når du skal vælge bordplade til dit køkken.

For det første er det en arbejdsstation, som skal kunne holde til lidt af hvert. Dernæst er der det æstetiske aspekt - stil og design. Bordpladen skal udtrykke din personlige stil, samtidig med at den passer til køkkenets overordnede helhedsudtryk. Og for at få det hele til at gå op i en højere enhed, skal den også gerne symbolisere den livsstil, du fører.

Det bedste udgangspunkt er en bordplade, som er funktionel, og som giver dit køkken en fuldendt fremtoning, og hvor hver detalje er overvejet med det formål at betone den stil, netop du ønsker.


Få præcis den køkkenbordplade, du drømmer om

Det kan være svært at vælge, hvilken type bordplade, man skal have.

Hos Rotpunkt mener vi, at du bliver mest tilfreds med en løsning, der har et personligt præg. Af den årsag er det afgørende for os at kunne tilbyde en bordplade til dit køkken, som lever op til alle dine behov og ønsker, og hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet og bæredygtighed.

Så hvad enten du drømmer om en bordplade i træ, stål, sten, eller laminat, om den skal være tyk eller tynd, mørk, eller lys, så finder du hos Rotpunkt helt sikkert det, du søger. Vi tilbyder 100% unikke og individuelle løsninger, når det kommer til din nye bordplade til køkkenet.
Klik her og se Rotpunkts store udvalg af bordplader

Få vejledning og inspiration

Vores eksperter står altid klar til både at inspirere, assistere og vejlede med valget af bordplade, hvis der er behov for det. Fælles for vores lækre og moderne køkken bordplader er, at de er:

  • Flotte og funktionelle
  • Stilfulde og slidstærke
  • Unikke og moderne

Selvom det kan virke nærmest overvældende med de mange forskellige muligheder, så kan du vide dig sikker på, at du er i gode og kyndige hænder hos os, og at vi sammen finder den helt rette løsning til dig, når du handler hos Rotpunkt.

Du finder vores butikker spredt ud over byer i hele Danmark. Her står vores personale klar med gode råd og vejledning til valg af ny køkkenbordplade.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.