Oplev de nye køkkentrends for 2021 hos Rotpunkt Køkkener

Rotpunkt Køkkentrends 2021

2021 - Tid til forandring

Hos Rotpunkt møder vi hvert år med stor spænding – især fordi det er så spændende, hvad der er in det pågældende år. Vi har naturligvis altid en finger med på pulsen, så vi til hver en tid kan pejle ind på de rette trends og farveskalaer samt sørge for et altid stort udvalg til dig, når vi tilrettelægger vores store produktion af bl.a. markedets største udvalg af grebsløse køkkener.

Der er altid noget nyt og spændende ved hver sæson, og alle nye tendenser har hver deres egen charme. Vi producerer bl.a.:

  • Moderne og klassiske køkkener i højeste kvalitet samt skræddersyede løsninger

Derfor er det vigtigt for os, at vi, som producent og forhandler, altid formår at leve op til dine ønsker som forbruger, når du besøger en af vores mange butikker, som du finder rundt omkring i landet.

Såvel vores produktion af skabe som skuffeelementer er altid up-to-date, når det gælder smarte og funktionelle designs. Vores robuste tyske grundighed, når det gælder produktion, i smuk forening med det altid æstetisk smukke skandinaviske design, bliver hele tiden justeret for at matche hvert års køkkentrends.

Det samme gør sig gældende i vores populære udstillinger –  af ikke blot køkkener, men også badeværelser og garderober – at de til en hver tid lever op til det hotteste af det hotteste indenfor trendy og funktionelt design. Vi sætter en ære i at vise dig alt det bedste fra Rotpunkt og glæder os til, i god dialog med dig, at finde frem til præcis de løsninger, der matcher dine ønsker til nyt køkken.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.