Find dit nye badeværelse hos Rotpunkt - se vores udvalg

Få lys i dine skabe og skuffer

Vil du gerne have lys inde i dine skabe, uanset om det er vitrine eller almindelige skabe, har du mange forskellige muligheder hos Rotpunkt.

Gå på opdagelse i vores udvalg af udtræk i skabe og skuffer

Hos Rotpunkt kan du både skabe unikke løsninger, som du selv er med til at trylle frem. Eller du kan få masser af inspiration til badeværelset via billederne her på hjemmesiden, som vil præsentere dig for alle de nye smarte ideer og færdige løsninger lige til at sætte ind. Vores passionerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med moderne design og smarte løsninger

Glaspoint

Back

Flex-Strip

Manila

ILed

Kuoni

Rettangold

Detroit

Up & Down

Venice Mini

Din badeværelsesdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt badeværelse, der er designet helt efter dine drømme, ønsker og behov.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.
Din badeværelsesdrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt badeværelse, der er designet helt efter dine badeværelsesdrømme og dine vildeste fantasier.