Skab et unikt blikfang med ægte træ og sorte plastfronter

Med Memory RI er der skruet helt op for selvforkælelsen

Kombinationen af ægte træ og sorte plastfronter skaber et helt særligt blikfang

Med Rotpunkts nye serie, Memory RI i farven Old Forest Oak, er der i den grad lagt op til selvforkælelse i køkkenet. Kombinationen af ægte træ og sorte plastfronter giver et unikt og moderne udtryk, som skaber et helt særligt blikfang. Og de trendy farver samt de helt nye overflader giver sammen med glasskabene, der er oplyst indefra, køkkenet en hjemlig og varm atmosfære.

Vi kan også præsentere en anden nyhed i form af Zerox MA - en låge med et mat udtryk som er fingertrykafvisende, da den har samme effekt som en låge i nanolaminat. Designet kommer med integreret borløsning og hylder, som giver en naturlig forlængelse og åbning af køkkenet - det fungerer som en oplagt invitation til at indrette stue og spiseplads i åben plan.

Samspillet mellem vores Memory Ri i sort med lodrette riller og den supermatte overflade i Zerox MA, gør dette køkkendesign til et sandt højdepunkt, som både imponerer og giver indtrykket af et fuldendt køkken.

Vi er også aktuelle med nye vægpaneler, der fungerer som en yderst flot dekoration til køkkenvæggen - samtidig med at være pladsbesparende. Til vægpanelerne kommer en række tilbehør som hylder, holdet til tablet, krukker til krydderurter, knivblok. Og meget mere.

Vores nye vægpaneler er den optimale løsning til dig, der ønsker større fleksibilitet i køkkenet, samtidig med at du bruger køkkenets naturlige elementer til at skabe et lækkert blikfang.

I skal heller ikke snydes for vores nye, moderne farvekombination af de to fronter i farverne Fenix Green og Sherwoord Black. Her er der skruet helt op for det harmoniske udtryk, og Fenix fronten, som også findes i rød og blå, giver mulighed for at farvelægge køkkenet på elegant manér.

Et nyt år er lig med nye trends, og det ser vi hos Rotpunkt altid frem til med stor forventningsglæde. Vi har altid en finger på pulsen i forhold til, hvilke trends og farveskalaer der kendetegner tiden. Det gør os i stand til at altid at kunne tilbyde dig et stort udvalg til dig, når vi tilrettelægger vores produktion – her har vi eksempelvis markedets største udvalg af grebsløse køkkener.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvor køkkenet tidligere kun var beregnet til at lave mad i, er det i dag langt højere grad blevet et socialt samlingspunkt. Køkkenet er et rum, hvor venner og familie kan samles og have kvalitetstid sammen, og det gør køkkenet til et unikt element i ethvert hjem – derfor er mulighederne for stil og design i dag både omfattende og mange. Der findes ikke én bestemt stil.

For os handler det om at skabe et kvalitetskøkken for dig og din familie, og vi lægger vægt på at kunne tilbyde jer en personaliseret løsning, som passer til jeres behov, smag og stil.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.