Eske og Marias Rotpunkt køkken - Åbent og funktionelt

Åbent og funktionelt i smukke gamle rammer

Åbent og funktionelt. To nøgleord, som dannede rammerne for det nye køkken, vi var så heldige at levere til 1. sals lejligheden i det smukkeste majestætiske hus. Med boligens smukke gamle rammer med små sprossede palæ vinduer, fyldningsdøre og høje paneler var det vigtigt, at køkkenets design passede til stilen.

Valget faldt på en hvid fyldnings låge, og klassiske materialer til bordpladerne. Der blev valgt egetræ i gennemgående stave på øen, mens der ved koge pladsen blev monteret Carrara marmor.

Vask og greb blev valgt i hvid porcelæn, som virkelig fuldendte det smukke og klassiske køkken.

Udover køle/fryseskab rummer højskabene også ovn og mikroovn, som bidrager til et enkelt og rydeligt udtryk. Derudover er et af skabene også indrettet til maskiner, så de ikke behøver stå fremme i det åbne rum til daglige.

Carrara marmor er perfekt som afsætning for varme ting og dermed perfekt til en familie, der elsker at bage. En lækker lys marmor, der ikke tåler syre, hvorfor den er imprægneret.
I familiens hall blev der plads til en flot garderobeløsning med siddeplads i midten i samme stil som køkkenet. Super fin og praktisk løsning til en børnerig familie

”Det bedste ved vores nye køkken er vel til dels, at det passer i stilen til vores gamle hus, men alligevel indeholder alle moderne installationer integreret på en elegant måde.

Vi er utrolig glade for det åbne køkken, der skaber plads til familien og hverdagen.”

Maria og Eske

Priseksempel

Elementer kr. 125.000,-
Bordplader kr. 39.000,-
Hårde hvidevarer kr. 85.000,-