Rotpunkt Aalborg inspirerer til drømmekøkkenet - se mere →
Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt Køkkener i Aalborg
Vi glæder os til at se dig i butikken

Rotpunkt køkkenfirma i Aalborg inspirerer til dit drømmekøkken

Er du på jagt efter et nyt køkken, badeværelse eller bryggers? Hos Rotpunkt Køkkener Aalborg får du skræddersyede køkkenløsninger, miljøvenlige materialer og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kom ind og oplev et anderledes køkkenfirma i Aalborg, hvor funktionelle løsninger, lækre detaljer og tidsløse designs er i fokus. Når du træder ind ad dørene hos Rotpunkt Køkkener Aalborg, er du sikker på at træde ind i et anderledes og nytænkende køkkenunivers, der centrerer om farver, funktionalitet og personlighed.

Ved du, hvordan dit nye køkken skal udforme sig, eller er du stadigvæk i det tidlige stadie og søger inspiration? Vores kreative og dygtige indretningskonsulenter står klar til at rådgive og hjælpe jer, så vi i fællesskab får skabt jeres nye drømmekøkken.

Vores Greenline køkkenserie er i 2022 blevet certificeret med Svanemærket – det betyder, at vi kan tilbyde dig Danmarks mest bæredygtige køkkenløsning.

Få en snak med en køkkenekspert

Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find dit nye køkken hos Rotpunkt køkkenfirma i Aalborg

Det kan være svært at forestille sig, hvordan ens nye køkken skal se ud, hvad det skal indeholde, og hvilke materialer der skal anvendes. Hos Rotpunkt køkkenforhandler i Aalborg er vi eksperter inden for området, og vi ved, hvor vigtig køkkenet er. Køkkenet er familiens samlingspunkt. Derfor skal det også eftergive de nødvendige funktioner, som er fornødne for en velfungerende hverdag.

Med et nyt køkken fra Rotpunkt i Aalborg er I garanteret den højeste kvalitet, hvor I har mulighed for at sætte jeres personlige præg, så det passer til jeres behov og ønsker.

Rotpunkt køkken i Aalborg er dit foretrukne køkkenfirma, når det gælder nyt køkken, bad eller bryggers.

Du finder os på Håndværkervej 7, 9000 Aalborg i vores indbydende køkkenbutik, hvor du nemt kan finde et væld af inspiration og kyndig vejledning til at gå dine helt egne køkkendrømme i møde. Her finder du desuden et stort udvalg af tilbehør til køkkener, badeværelser, bryggeser og garderoben. Det gælder bl.a. skuffer, skabe, køkkenvaske, bordplader og meget mere.

Vi har alt, hvad der skal til for at skabe dine køkken-, badeværelse- og bryggersdrømme i slidstærke materialer.

Processen fra at have taget beslutningen om et nyt badeværelse, og til der står et færdigt badeværelse kan føles lang. Det handler om at holde tungen lige i munden og være opmærksom på de mindste detaljer.

Hos Rotpunkt i Aalborg tilbyder de professionel rådgivning, så I er i gode hænder hele vejen igennem. Her bliver der altid taget udgangspunkt i jeres personlige ønsker og behov for et nyt badeværelse.

Et nyt badeværelse fra Rotpunkt i Aalborg er definitionen af kvalitet, kreativitet og personlighed. Her er der altid øje for detaljerne, som udgør helheden af jeres nye badeværelse.

Rotpunkt i Aalborg er markedets største forhandler af standardfarver, bordplader, armaturer og flere materialer på tværs af køkkenuniverset. Det giver muligheden for at skabe personlige og unikke udtryk i et nye badeværelse.

I de fleste hjem bliver bryggerset betragtet som et ligegyldigt rum, der bare skal bruges til opbevaring af overtøj, sko samt vaskemaskine og tørretumbler. Derfor efterlades det ofte til sig selv, som en separat del af resten af huset.

Alligevel er bryggers i de fleste tilfælde det første rum, man træder ind i, når man kommer ude fra, og hvor man tager imod gæster.

Derfor giver det god mening at inkludere det i boligens samlede udtryk.

Rotpunkt i Aalborg tilbyder utallige muligheder for at gøre jeres nye bryggers indbydende, samtidig med at der er plads til at gemme overflødige ting.

Med et utal af kombinationsmuligheder, farver og materialer af markedets bedste kvalitet, kan Rotpunkt i Aalborg hjælpe med at gøre drømmen om et nyt bryggers til en realitet.

Rotpunkt køkkenvalg

Find Rotpunkt Køkken i Aalborg

- Du finder os på Håndværkervej 7, 9000 Aalborg
Dine kontakter i butikken

Birgitte Skjelborg
Indretningskonsulent
Bs@rotpunkt.dk
27 64 20 59

Dianna Klit
Indretningskonsulent
dk@rotpunkt.dk
22 18 38 11

Nikolaj Dowsett
Indretningskonsulent
nd@rotpunkt.dk
31 31 08 31

Brian Beatty
Indretningskonsulent
bb@rotpunkt.dk
50 70 13 29

Jan Klit
Indehaver
jk@rotpunkt.dk
50 23 95 50

Rotpunkt butik
Aalborg

Rotpunkt Køkken Aalborg
Håndværkervej 7
9000 Aalborg
50 70 28 00
aalborg@rotpunkt.dk

Mandag: 10.00-17.30
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-17.30
Fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-12.30
Søndag: Lukket
Rotpunkt aktiviteter
Det sker i Rotpunkt Aalborg