fbpx
Butikker


Aftal møde


Garderobe-Walk-in

Garderobe

Indretning af din garderobe har meget at sige for at udnytte pladsen optimalt. Afhængigt af hvilke opbevaringselementer du inkluderer og hvor du placerer dem, kan du skabe mere plads til tøj, sko og tilbehør. Det er specielt fordelagtigt at være effektiv med pladsen, hvis du ikke har så meget plads i dit walk-in closet eller  soveværelse.

Garderobe hyller

Garderobeinteriør

Hjertet i hver garderobe er interiøret. Med vores store udvalg af praktiske og funktionelle løsninger finder vi en løsning som passer dig og dit behov.

  • Rotpunkt kvalitet som standard
  • Integreret lys
  • Låger i glas, træ eller med ramme
  • Hylder i glas eller træ
  • Fleksible løsninger til bøjler og bukser

Lavet til at holde

Udover at være både flotte og funktionelle skal en garderobe være designet til at kunne tåle hverdagens slid i mange år frem.

Book møde

Har du spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne. Aftal møde med en af vore køkkenkonsulenter her.

Aftal møde
Garderobe løsning

Walk-in garderobe

Walk-in garderobe giver dig det overblik og den plads du skal bruge, for at gøre påklædning en oplevelse. Snak med vores konsulenter om din tilpassede Walk-in garderobe.

Skyvedører-interior

Skydedørs garderobe

Sammen med vores erfarne konsulenter sikrer vi kvaliteten på det endelige produktet. Vores nøje udvalgte kollektion af farver og indretning sikrer at hver en skræddersyet skydedørsløsning er en unik oplevelse.

klaedeskab-til-skraavaegge-1-1350x954

Klassisk design lavet på mål

Klassiske garderober i tidløst design. Vores klassiske garderober laves også efter mål og tilpasses det enkelte projekt.