fbpx
Butikker


Aftal møde


Kjøkke

Køkkenindretning præcis som du vil have det

Vidste du, at hos Rotpunkt har du næsten uendelige muligheder, når dit nye køkken skal designes? Udover markedets største udvalg af grebsfrie køkkener, tilbyder vi også et stort udvalg af køkkener med greb, samt et unikt udvalg af farver til låger, skabe og hylder.

Rotpunkt-kjøkkenløsninger

Bliv inspireret!

Du finder inspiration til køkkenet i vores Rotpunkt udstillinger, her på hjemmesiden og i vores spændende kataloger. Vi tilbyder selvfølgelig også vores faglige rådgivning, så vi sammen kan komme i mål med at finde præcis det køkken du drømmer om. Vi gør det nemt for dig!

Der er mange fordele ved at udforske mulighederne hos Rotpunkt. Udover at få hjælp af vores kompetente rådgivere med mange års erfaring kan du også se frem til at blive inspireret af vores flotte udstillinger. Vi lover du vil blive positivt overrasket.

Sammenhæng i hjemmet

Alle vores køkkenskabe og låger er tilpasset brug i bad og garderober. Vi kan derfor sikre dig et gennemført design i hjemmet, ved at holde stilen i køkkenet og på badeværelset. Spørg sin lokale køkkenrådgiver, så hjælper vi dig med sammenhængen.