Bæredygtige køkkener

I januar 2020 blev Rotpunkt’s produktion i Tyskland 100% CO2 neutralt.

Uanset om du er ung eller gammel – har du et ansvar for miljøet, klimaet og vores planet. Selv små ændringer kan hjælpe med at forhindre yderligere klimaændringer: Tage cyklen, købe regional, bevare naturressourcer. Som virksomhed har vi også et ansvar for at tænke på miljøet og udvikle bæredygtige løsninger. En særlig vigtig milepæl er vores CO2 regnskab, der årligt viser os, hvor og hvordan vi har reduceret CO2 udslippet.

 

 

2021

Fuldstændig omstilling til vedvarende energi i hele virksomheden.
Implementering af forskellige handlinger og projekter indenfor områderne økologi, økonomi og sociale ansvarlighed.

 

2020

Fra januar 2020 bliver Rotpunkt’s produktion 100% CO2 neutral. Ved at øge effektiviteten og investere i bæredygtige tiltag vil Rotpunkt, som den første køkkenproducent, kunne producere helt CO2 neutralt.

 

2019

Komplet analyse af vores virksomhed med opgørelse af CO2 emissioner og beregning af CO2 udledning. Plan for skabelse af en balance i CO2 regnskabet med foranstaltninger til kontinuerlig CO2-reduktion.

 

2018

Alle ansatte og ægtefæller på Rotpunkt fabrikken får tilbudt el-cykler.
Vores team tilbagelægger tilsammen over 3 mill. kilometer om året til og fra arbejde. Derfor opfordrer vi medarbejderne til at benytte denne mulighed fordi hver kilometer på cykel beskytter vores miljø.

 

 

2017

Ved at anskaffe nye maskiner til vores fabrik har vi øget reduktion af materialebrug og affald ved produktionen af køkkener. Vi sørger for kontinuerlig opdatering af anvendte maskiner og teknologier.

Når du køber et  Rotpunkt køkken tager du en vigtig beslutning – for dig selv, dit hjem og for fremtiden.

Her spiller både design, funktionalitet og kvalitet en central rolle, men også aspektet af bæredygtighed. Hos os kan du være sikker på at yde et værdifuldt bidrag til klimabeskyttelse – fordi vores fabrik fremstiller CO2 neutralt.

Du får et køkken af høj kvalitet, med god samvittighed.

 

 

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.