Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt køkkener

Køkken

Søger du køkken i højeste kvalitet med mulighed for selv at vælge farve, materialer, greb og alle de andre vigtige, men ofte uoverskuelige beslutninger, der skal træffes omkring et køkken, så står Rotpunkt Køkken klar til at hjælpe dig med altid professionel rådgivning og køkkenløsninger.

Uanset om du ønsker et traditionelt køkken eller et designerkøkken, så finder du med sikkerhed den perfekte løsning hos Rotpunkt Køkken. Vores populære sortiment byder bl.a. på:

 • Kvalitets køkkener
 • Skabslåger i mange varianter
 • Et bredt udvalg af greb
 • Køkkenbordplader
 • Vask og armatur
 • Hvidevarer

Hos Rotpunkt Køkken tilbyder vi totalløsninger af smarte og funktionelle køkkener, men tilbyder også løsninger til gør-det-selv folket med alt, hvad hjertet kan begære i køkkenelementer og tilbehør til køkken. Her finder du alt i højeste kvalitet til attraktive priser.

Rotpunkt køkkenvalg
Sherwood Manhattan
Rotpunkt tilbehør

Vælg de rigtige elementer til dit nye køkken

Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Carbon
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat hvid
Rotpunkt køkkenvalg
Højglans Carbon og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk træ køkken Ergo Pastel Smoke
Vores Greenline Bioboard produktion er både FSC og PEFC certificeret.
Rotpunkt køkkenvalg
Klassisk køkken i Urban Wild Oak og Stone
Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Terragrey Black Line
Rotpunkt køkkenvalg

Nyt køkken

Valg af nyt køkken er ofte en stor beslutning, men heldigvis også en meget glædelig én af slagsen. Det er i køkkenet, at familien opholder sig mange timer om dagen.

Det er i køkkenet, der spises, grines, leges og snakkes. Det er her, der tilberedes mad til hyggelige stunder. Det er her, at stort som småt tilrettelægges, når det gælder familiens velfærd og trivsel, så det er uden sammenligning et af husets vigtigste rum.

Kvalitet, design og funktionalitet går altid op i en højere enhed, når du vælger en lækker køkkenløsning fra Rotpunkt Køkken.

Rotpunkt køkkenvalg
Zerox Nano Laminat Sort


Køkken kvalitet

Hos Rotpunkt Køkken sælger vi kun kvalitetskøkkener, så uanset dit valg, så får du her et køkken, der tåler hverdagens slid, holder på lak og farver og holder på dit køkkenudstyr. Et køkken fra os er af tyske oprindelse, og tyskerne er kendt for deres grundighed – vores køkkener er ingen undtagelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde:

 • Tysk kvalitet
 • Skandinavisk design
 • Slidstærke materialer
 • Certificering efter alle gældende standarder

Der bliver kælet for alle detaljer, når valget falder på vores altid professionelle køkkenløsninger. Og det er netop ofte disse vigtige detaljer, der gør hele forskellen.

Vi hjælper dig gerne med at skabe overblik, med at skabe en grøn tråd i hele designet og med at funktionaliteten er i top.

Køkkentrends

Hos Rotpunkt Køkken finder du altid det seneste køkken nyt. Vi har helt styr på køkkentrends og er stolte af det brede produktprogram, som vi kan tilbyde dig.

Vi ved, at både farvevalg og materialevalg er af afgørende betydning for, at du bliver tilfreds med dit valg, så derfor tilbyder vi altid køkner i højeste kvalitet og i et væld af farver. Vi tilbyder bl.a. de mest trendy farver, der tæller:

 • Mere end 300 standardfarver
 • 26 korpusfarver

Indret det køkken som du altid har drømt om med valg af præcis den farve, som du altid har drømt om. Med vores brede farvepallette, så er vi sikre på, at vi matcher enhver forespørgsel du end måtte have.

Vi sørger for et altid opdateret produktprogram og er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder om både valg af farve og stil til deres nye køkken.

Lad vores brede viden og erfaring hjælpe dig på vej til et flot og trendy køkken, der kan holde mange år ud i fremtiden. Et Rotpunkt køkken er et kvalitetskøkken.

Nyt køkken inspiration

Hos Rotpunkt køkken vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge køkken. Derfor finder du også et væld af smarte køkkenløsninger, som du med fordel kan lade dig inspirere af her på siden.

Her finder du masser af inspiration til valg af alle de vigtige elementer, der er del af et køkken. Hvert element har sin helt egen sektion med inspiration til dig, så søg du blot på armatur og inspirationen vil ingen ende tage. Det samme for bordplader, skabselementer, hvidevarer etc.

Vi gør det let for dig, at finde præcis den køkkensammensætning, der gør hele forskellen for dig.

Gå gerne på opdagelse i de mange spændende farvesammensætninger og køkkenindretninger, som vi gennem mange års virke i Danmark har fået fornøjelsen af at være del- eller totalleverandør på.

Vælg dit eget køkken

Med valg af et Rotpunkt Køkken vil du hurtigt opleve, at du har uanede muligheder. De mange forskellige løsninger, som vi tilbyder, er næsten for godt til at være sandt. Vi har sørget for gennem-testede og kvalitets-sikre løsninger.

Der skal være plads til hygge, store armbevægelser og god mad, men mest af alt, så skal dit køkken fungere. Det hjælper vi dig gerne med. Her kan du eksempelvis vælge imellem:

 • Malet højglans
 • Mat overflade malet i forskellige farver
 • Laminatfarver
 • Træ

Vi hjælper dig med at overveje de mulige materialevalg opbygninger af dit køkken, placering af elementer og farvekombinationer.

Vi foreslår alt fra klassiske til utraditionelle løsninger, så længe vi fornemmer, at det er i harmoni med netop din køkkendrøm.

Med eller uden greb

Vores kvalitetskøkkener findes i et væld af varianter. Her finder du køkkenløsninger med og uden greb. Vi fører eksempelvis markedets absolut største grebsløse udvalg.

Vi tilbyder et væld af løsninger, når det gælder flotte og moderne designs. Tidløse eller trendy, farverige eller enkle – vores køkkener kan kombineres og sammensættes præcis, som du ønsker.

Din totalleverandør

Du finder altid et omfattende produktprogram hos Rotpunkt Køkken. Vi tilbyder ud over smarte køkkenløsninger også et bredt sortiment indenfor.

Vi tager gerne en samlet vurdering af dine muligheder for at skabe mere strømlining på disse vigtige rum i dit hjem, hvis du vælger en samlet løsning fra Rotpunkt.

Miljøvenlig produktion

Rotpunkt Køkken tilbyder naturligvis vores køkkenelementer fremstillet i miljøvenlig produktion. Vi har bl.a.:

 • Greenline Bioboard miljøvenlig produktion
 • PEFC og FSC certificering

Vores skabselementer fremstilles af majskolber. På denne måde er vi med til at skåne miljø og klima. Vi tager med vores certificeringer hensyn til både sociale vilkår, arbejdsmiljø og klima.

Med brug af vores Greenline Bioboard produktion kan vi således reducere forbruget af træ med hele 37%. Vi er med til at bevare verdens naturskove og reducerer tilmed vægten af skabselementer med hele 30%.

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på ny køkken afhænger i høj grad af, hvordan du vælger at sammensætte dit nye køkken. De afgørende prisfaktorer tæller bl.a.:

 1. Valg af materialer
 2. Valg af antal køkkenelementer
 3. Valg af bordplade
 4. Valg af håndvask og armatur
 5. Valg af hvidevarer
 6. Valg af del- eller totalløsning

Få professionel rådgivning

Et nyt køkken kan gøre en stor forskel for både store som små og unge som ældre. Hos Rotpunkt Køkken baserer vi vores altid professionelle rådgivning på års erfaring og know-how.

Når vi hjælper dig med at udtænke den optimale køkkenløsning, så hjælper vi dig bl.a. med at tænke i:

 • Ergonomi
 • Funktionalitet
 • Ressourceoptimering
 • Tidsbesparelse

Kan den helt rigtige køkkenløsning eksempelvis spare dig for tid i en ofte fortravlet hverdag? Har du tænkt i ergonomiske løsninger, så du ikke får ondt i ryggen, når du bruger tid i dit køkken? Hvordan er de forskellige skabe placeret i forhold til din arbejdsgang i køkkenet?

Vi hjælper dig med stort og småt, for vi ved, hvor vigtige alle disse spørgsmål er for det endelige resultat. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vores mere end 200 engagerede og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig rundt omkring i Danmark i vores mange butikker. Her kan du få gode råd og sparring omkring dine køkkendrømme.

Køkkendrømme bliver til virkelighed

Vi ved, at vores materialer er af højeste kvalitet, og vores køkkenløsninger baseres altid på en god dialog med dig, så vi kan imødekomme dine ønsker.

“Køb nyt køkken hos Rotpunkt Køkken, og du vil ikke fortryde”

Ovenstående motto er en del af vores forretnings-filosofi og derfor er det vigtigt for os, at du bliver 100% tilfreds med dit nye køkken.

Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag eller tag en snak med os omkring dine muligheder – vi garanterer, at du vil blive glædeligt overrasket. Køkkendrømme bliver faktisk til virkelighed, når du gør brug af et Rotpunkt Køkken.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.