Rotpunkt køkkenvalg
Rotpunkt køkkener

Køkken

Søger du et nyt køkken af højeste kvalitet med mulighed for selv at vælge farve, materialer, greb og alle de andre vigtige, men ofte uoverskuelige beslutninger, der skal træffes omkring et køkken? Så står Rotpunkt Køkken klar til at hjælpe dig med altid professionel rådgivning og køkkenløsninger.

Uanset, om du ønsker et traditionelt køkken eller et designerkøkken, så finder du med sikkerhed den perfekte løsning hos Rotpunkt Køkken. Vores populære sortiment byder bl.a. på:

 • Kvalitets køkkener
 • Skabslåger i mange varianter
 • Et bredt udvalg af greb
 • Køkkenbordplader
 • Vask og armatur
 • Hvidevarer

Hos Rotpunkt Køkken tilbyder vi totalløsninger af smarte og funktionelle køkkener, men vi tilbyder også løsninger til gør-det-selv folket med alt, hvad hjertet kan begære i køkkenelementer og tilbehør til et nyt køkken. Her finder du alt i højeste kvalitet til attraktive priser.



Køkken kvalitet

Hos Rotpunkt Køkken sælger vi kun kvalitetskøkkener, så uanset dit valg, så får du her et nyt køkken, der tåler hverdagens slid, holder på lak og farver og holder på dit køkkenudstyr. Et nyt køkken fra os er af tyske oprindelse, og tyskerne er kendt for deres grundighed – vores køkkener er ingen undtagelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde:

 • Tysk kvalitet
 • Skandinavisk design
 • Slidstærke materialer
 • Certificering efter alle gældende standarder

Med et nyt køkken fra Rotpunkt bliver der kælet for alle detaljer, når valget falder på vores altid professionelle køkkenløsninger. Og det er netop disse vigtige detaljer, der gør hele forskellen.

Vi hjælper dig gerne med at skabe overblik, en grøn tråd i hele designet og sikre, at funktionaliteten er i top.

Køkkentrends

Hos Rotpunkt Køkken finder du altid det seneste nye inden for køkkenverden. Vi har helt styr på køkkentrends og er stolte af det brede produktprogram, som vi kan tilbyde dig.

Vi ved, at både farvevalg og materialevalg er af afgørende betydning, så du bliver tilfreds med dit valg. Derfor tilbyder vi altid køkkener af højeste kvalitet i et væld af farver. Vi tilbyder bl.a. de mest trendy farver, der tæller:

 • Mere end 300 standardfarver
 • 26 korpusfarver

Indret dit nye køkken, som du altid har drømt om. Med vores brede udvalg af farver kan du vælge præcis den farve, som du altid har drømt om.Så er vi sikre på, at vi matcher enhver forespørgsel, du end måtte have.

Vi sørger for, at vores produkprogram altid er opdateret med det seneste nye. Vi er stolte af de mange positive tilbagemeldinger, som vi får fra vores kunder om både valg af farve og stil til deres nye køkken.

Lad vores brede viden og erfaring hjælpe dig på vej til et flot og trendy køkken, der holder i mange år ud i fremtiden. Et nyt køkken fra Rotpunkt er et kvalitetskøkken.

Nyt køkken inspiration

Hos Rotpunkt Køkken vil vi gerne gøre det nemt for dig at vælge dit nye køkken. Derfor finder du et væld af smarte køkkenløsninger, som du med fordel kan lade dig inspirere af her på siden.

Her finder du masser af inspiration til valg af alle de vigtige elementer, der er del af et køkken. Hvert element har sin helt egen sektion med inspiration til dig – så søg du blot på armatur og inspirationen vil ingen ende tage. Det samme for bordplader, skabselementer, hvidevarer etc.

Vi gør det let for dig, at finde præcis den køkkensammensætning, der gør hele forskellen for dig.

Gå gerne på opdagelse i de mange spændende farvesammensætninger og køkkenindretninger, som vi gennem mange års virke i Danmark har fået fornøjelsen af at være del- eller totalleverandør på.

Vælg dit nye køkken

Med valg af et nyt køkken fra Rotpunkt vil du hurtigt opleve, at du har grænseløse muligheder. De mange forskellige løsninger, som vi tilbyder, er næsten for gode til at være sande. Vi har sørget for gennem-testede og kvalitetssikre løsninger.

I dit nye køkken skal der være plads til hygge, store armbevægelser og god mad, men mest af alt, så skal køkkenet fungere for din hverdag. Det hjælper vi dig gerne med. Her kan du eksempelvis vælge imellem:

 • Malet højglans
 • Mat overflade malet i forskellige farver
 • Laminatfarver
 • Træ

Vi hjælper dig med at overveje materialevalg, opbygninger af dit køkken, placering af elementer og farvekombinationer.

Vi foreslår alt fra klassiske til utraditionelle løsninger, så længe vi fornemmer, at det er i harmoni med netop din version for dit nye køkken.

Nyt køkken med eller uden greb

Vores kvalitetskøkkener findes i et væld af varianter. Her finder du køkkenløsninger med og uden greb. Vi fører eksempelvis markedets absolut største grebsløse udvalg.

Vi tilbyder et væld af løsninger, når det gælder flotte og moderne designs. Tidløse eller trendy, farverige eller enkle – vores køkkener kan kombineres og sammensættes præcis, som du ønsker.

Din totalleverandør

Du finder altid et omfattende produktprogram hos Rotpunkt Køkken. Ud over smarte køkkenløsninger, så tilbyder vi også et bredt sortiment af:

Vi tager gerne en samlet vurdering af dine muligheder for at skabe større strømlining i dit hjem, når du vælger en samlet løsning fra Rotpunkt.

Miljøvenlig produktion

Rotpunkt Køkken tilbyder naturligvis vores køkkenelementer fremstillet i miljøvenlig produktion. Vi har bl.a.:

 • Greenline Bioboard miljøvenlig produktion
 • PEFC og FSC certificering

Vores skabselementer fremstilles af majskolber. På denne måde er vi med til at skåne miljø og klima. Vores certificeringer tager hensyn til både sociale vilkår, arbejdsmiljø og klima.

Med brug af vores Greenline Bioboard produktion kan vi således reducere forbruget af træ med hele 37%. Vi er med til at bevare verdens naturskove og samtidig reducere vægten af skabselementer med hele 30%.

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på et nyt køkken afhænger i høj grad af, hvordan du vælger at sammensætte dit nye køkken. De afgørende prisfaktorer tæller bl.a.:

 1. Valg af materialer
 2. Valg af antal køkkenelementer
 3. Valg af bordplade
 4. Valg af håndvask og armatur
 5. Valg af hvidevarer
 6. Valg af del- eller totalløsning

Få professionel rådgivning

Et nyt køkken kan gøre en stor forskel for store, små, unge og ældre. Hos Rotpunkt Køkken baserer vi altid vores professionelle rådgivning på mange års erfaring og know-how.

Når vi hjælper dig med at udtænke den optimale løsning til dit nye køkken, så hjælper vi dig bl.a. med at tænke i:

 • Ergonomi
 • Funktionalitet
 • Ressourceoptimering
 • Tidsbesparelse

Kan den helt rigtige køkkenløsning eksempelvis spare dig for tid i en ofte fortravlet hverdag? Har du tænkt i ergonomiske løsninger, så du ikke får ondt i ryggen, når du bruger tid i dit køkken? Hvordan er de forskellige skabe placeret i forhold til din arbejdsgang i køkkenet?

Vi hjælper dig med stort og småt, for vi ved, hvor vigtige alle disse spørgsmål er for det endelige resultat. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vores mere end 200 engagerede og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig rundt omkring i Danmark i vores mange butikker. Her kan du få gode råd og sparring omkring dine køkkendrømme.

Gør drømmen om et nyt køkken til virkelighed

Vi ved, at vores materialer er af højeste kvalitet, og at vores køkkenløsninger altid baseres på en god dialog med dig, så vi kan imødekomme dine ønsker.

“Køb nyt køkken hos Rotpunkt Køkken, og du vil ikke fortryde”

Ovenstående motto er en del af vores forretnings-filosofi og derfor er det vigtigt for os, at du bliver 100% tilfreds med dit nye køkken.

Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende tilbud allerede i dag eller tag en snak med os omkring dine muligheder – vi garanterer, at du vil blive glædeligt overrasket. Køkkendrømme bliver faktisk til virkelighed, når du gør brug af et Rotpunkt Køkken.

Din køkkendrøm

Med Rotpunkt har du muligheden for at få et helt personligt køkken der er miljøvenligt og designet helt efter dine køkkendrømme og dine vildeste fantasier.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.