Butikker


Aftal møde


Køkkenserier

Drømmer du om et nyt, skræddersyet og moderne køkken? Vores brede produktudvalg er en af vores største styrker og vi tilbyder et bredt spektrum af farver, former og funktioner. Der er ingen begrænsninger for vores tilpasningsmuligheder. Altid tilpasset dine behov, i slidstærke materialer, god funktionalitet og ikke mindst bæredygtighed med vores Greenline serie. Hos Rotpunkt hjælper vi med at finde den helt rigtige køkkenløsning til dig.
Serie: Zerox +

Zerox – Moderne og alsidig

Se Zerox i flere farver

Serie: Ergo +

Ergo – Alsidig og tidløst køkken

Se Ergo i flere farver

Serie: Power +

Power – Moderne køkken

Se Power i flere farver

Serie: Smala +

Smala – Klassisk i en moderne form

Smala – Klassisk i en moderne form

Serie: Wood Unlimited +

Wood Unlimited – Køkken i træ

Se Wood Unlimited i flere farver

Serie: Pavilo +

Pavilo – fyldningslåger i flotte farver

Se køkkenet i flere farver

Gør drømmen om et nyt køkken til en realitet

Hos Rotpunkt har vi med garanti et køkken, der lever op til præcist dine ønsker og behov. Køkkenet er husets hjerte og derfor skal det kunne opfylde forskellige funktioner. Køkkenet er der, hvor vi samles efter en lang dag, hvor måltider bliver tilberedt og indtaget – med andre ord er køkkenet det rum, hvor vi starter og slutter vores dag.

Derfor er det vigtigt at finde et nyt køkken, som opfylder kravene til funktionalitet, design og personlighed. Hos Rotpunkt går vores mange køkkenløsninger hånd i hånd, så du står tilbage med dit drømmekøkken. Uanset antallet af kvadratmeter, du har til rådighed eller specifikke ønsker, så går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller design.

Hos Rotpunkt mener vi, at alle har ret til et nyt køkken. Derfor består vores sortiment altid af uanede designmuligheder, så der er noget for enhver smag og ethvert budget med fortsat fokus på høj kvalitet. Vores sortiment af køkkenløsninger åbner op for en verden af farver, grebsløse løsninger og meget andet.

Et nyt køkken er din mulighed for at skabe et rum, som lever op til dine ønsker og behov for en lettere hverdag. Vi står altid klar i vores lokale afdelinger til at hjælpe dig med at realisere din køkkendrøm.

Hvad koster et nyt køkken?

Inden man begiver sig ud i et køkkenprojekt, er det selvfølgelig relevant at spørge om, hvad man egentlig har råd til. Prisen på et nyt køkken varierer meget afhængig af, hvilke materialer der til- og fravælges.

Prisen på et nyt køkken afhænger i høj grad af, hvordan du vælger at sammensætte dit nye køkken. De afgørende prisfaktorer tæller bl.a.:

  • Valg af materialer
  • Valg af antal køkkenelementer
  • Valg af bordplade
  • Valg af håndvask og armatur
  • Valg af hvidevarer
  • Valg af del- eller totalløsning

Er du i tvivl om, hvad det kræver prismæssigt at installere nyt køkken i lige netop jeres hjem, kan vi kun anbefale, at I booker en personlig fremvisning. Vi baserer altid vores professionelle rådgivning på mange års erfaring og know-how.

Når vi hjælper dig med at udtænke den optimale løsning til dit nye køkken, så hjælper vi dig bl.a. med at tænke i:

  • Ergonomi
  • Funktionalitet
  • Ressourceoptimering
  • Tidsbesparelse

Vi hjælper dig med stort og småt, for vi ved, hvor vigtige alle disse spørgsmål er for det endelige resultat. Og vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vores engagerede og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig rundt omkring i Danmark i vores mange butikker. Her kan du få gode råd og sparring omkring dine køkkendrømme.