fbpx
Butikker


Aftal møde


Rotpunkt Ledelse

Fra venstre: Heinz-Jürgen Meyer, Andreas Wagner and Sven Herden

Rotpunkt Køkken

Rotpunkt Küchen GmbH er en familieejet virksomhed der producerer høj kvalitets køkkener med den nyeste produktionsteknologi. Virksomheden blev etableret i 1930 af Heinrich Rabe og Wilhelm Meyer i Bünde – Ahle i Tyskland.

Dette selskab begyndte med fremstilling af cigarkasser (Bünde plejede at være det cigarproducerende centrum af Tyskland), efterfulgt af trælegetøj og sy-bokse . Omkring 20 år senere besluttede firmaet, at gå ind i køkken branchen og begyndte at producere køkkener under navnet Rotpunkt Küchen.

 

 

Made in Germany

“Made in Germany” er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel som hurtigt blev betegnelsen for vores køkkener. Vi står med vores ca. 200 højt kvalificerede medarbejdere for produkter af høj kvalitet, absolut pålidelighed og tæt kontakt med vores kunder.

Som producent af højkvalitets køkkener ved vi hos Rotpunkt, at tradition og innovation ikke på nogen måde er modstridende, men også kan være fordelagtige. Præcis denne overbevisning præger det klare design af vores køkkener. Vi følger ikke bare tidens trends, når vi udvider vores sortiment, men vælger også at se og lytte omhyggeligt til kundernes behov. På den måde kan vi designe flotte, men også funktionelle køkkener – helt individuelt.

 

State-of-the-art teknologi parret med mange års tradition, karakteriserer vores tilgang til planlægning og produktion. Resultatet er køkkener af højeste kvalitet, som ikke kun imponerer med deres design og funktionalitet, men også med den langsigtede værdi og holdbarhed. Den højest mulige grad af tilpasning fuldender hvad vi og du forventer af det perfekte køkken.

Rotpunkt Køkken ledes i dag af direktører Heinz-Jürgen Meyer og Andreas Wagner og Sven Herden.

Miljøvennlig kjøkken

Rotpunkt Erhverv

For større byggeprojekter har vi etableret sin egen afdeling specialiseret i at sikre køkkenleverancer i større volumen efter dagens standarder og krav til bæredygtighed.