Om Rotpunkt | Læs mere om Rotpunkts historie her

Om Rotpunkt køkken

Rotpunkt Küchen GmbH er en familieejet virksomhed der producerer høj kvalitets køkkener med den nyeste produktionsteknologi. Virksomheden blev etableret i 1930 af Heinrich Rabe og Wilhelm Meyer i Bünde – Ahle i Tyskland.

Dette selskab begyndte med fremstilling af cigarkasser (Bünde plejede at være det cigarproducerende centrum af Tyskland), efterfulgt af trælegetøj og sy-bokse . Omkring 20 år senere besluttede firmaet at gå ind i køkken branchen og begyndte at producere køkkener under navnet Rotpunkt Küchen. “Made in Germany” er et verdensomspændende anerkendt kvalitetsstempel som hurtigt blev betegnelsen for vores køkkener. Vi står med vores ca. 200 højt kvalificerede medarbejdere for produkter af høj kvalitet, absolut pålidelighed og tæt kontakt med vores kunder.

Design

Som producent af højkvalitets køkkener ved vi hos Rotpunkt, at tradition og innovation ikke på nogen måde er modstridende, men også kan være fordelagtige. Præcis denne overbevisning præger det klare design af vores køkkener. Vi følger ikke bare tidens trends når vi udvider vores sortiment, men vælger også at se og lytte omhyggeligt til kundernes behov. På den måde kan vi designe flotte, men også funktionelle køkkener – helt individuelt.

Kvalitet

State-of-the-art teknologi, parret med mange års tradition, karakteriserer vores tilgang til planlægning og produktion. Resultatet er køkkener af højeste kvalitet, som ikke kun imponerer med deres design og funktionalitet, men også med den langsigtede værdi og holdbarhed. Den højest mulige grad af tilpasning fuldender hvad vi og du forventer af det perfekte køkken.

Rotpunkt Køkken ledes i dag af direktører Heinz-Jürgen Meyer og Andreas Wagner og Sven Herden.

 

Skandinavien

Morten Skjødt er vores mand i Skandinavien. Han har over 25 års erfaring i køkken branchen og har tidligere stået for opbygning af 3 forskellige køkkenkæder i Norden. Hovedkontoret for Rotpunkt Skandinavien er placeret i forbindelse med Rotpunkt Køkken butikken på Vejlevej 164, 6000 Kolding.

Rotpunkt butik
Find vej til et showroom
Besøg et vores mange showrooms fordelt over hele landet og få en oplevelse af vores høje kvalitet. Vi har udstillinger af både køkken og badmiljøer og naturligvis også prøver af alt lige fra greb, låger, bordplader, skuffer og skabe.