fbpx
Butikker


Aftal møde


Rotpunkts køkkenforhandlere

Find din nærmeste køkkenforhandler her.

Kom ind hos en af vores køkkenbutikker og besøg os, eller kontakt os for at aftale et møde – enten i butikken eller hjemme hos jer.

Find den nærmeste køkkenforhandler

Er I på udkig efter et nyt køkken, må I ikke lade Rotpunkts køkkenforhandlere gå jeres næser forbi. I vores 10 showrooms fordelt over hele landet kan du nemlig med egne øjne se og egne hænder mærke de mange muligheder, vi tilbyder inden for køkkendesign, stilarter, kvalitetsmaterialer og funktionelle køkkenløsninger. Uanset om du befinder dig på Sjælland, på Fyn eller i Jylland, vil der aldrig være særlig langt til en Rotpunkt køkkenforhandler. Alle vores forhandlere ligger godt placeret med gode muligheder for at komme dertil med enten offentlig transport eller i bil. Der er desuden gode parkeringsforhold ved vores køkkenforhandlere.

I samtlige af butikkerne vil I blive taget godt imod af vores dygtige personale, som har stor erfaring med køkkendesign og sammensætning af køkkenløsninger. Her står vi klar til at svare på jeres spørgsmål. Og for at kunne hjælpe på bedste vis vil vi naturligvis lytte opmærksomt til jeres ønsker, men også stille spørgsmål for at lære jer og jeres behov rigtig godt at kende.

Vi er med jer hele vejen

Vi ved, at det at købe et nyt køkken, er en proces, hvor man starter med at søge inspiration for senere hen at indskrænke feltet og udvælge den køkkenforhandler, man ønsker, skal stå for ens nye køkken.

Uanset hvor i processen, I er, er I velkomne hos Rotpunkt. Søger I inspiration, vil vi i vores showrooms vise jer de mange muligheder og løsninger, vi kan tilbyde, og er I klar til at få tegnet, sammensat og bestilt jeres nye køkken, hjælper vi også med det. Hvis I ønsker det, sørger vi gerne for, at jeres gamle køkken afmonteres og bortskaffes, og det nye køkken bliver monteret korrekt. Med andre ord er vores køkkenforhandlere med i hele processen fra inspiration til færdigt køkken.