Rotpunkt butik
Velkommen til Rotpunkt i Horsens
Butikken ligger lige overfor Bytorv Horsens på hjørnet af Ribersgade og Løvenørnsgade.
Få en snak med en køkkenekspert
Udfyld felterne og bliv ringet op af en af vores eksperter til en god snak om alle dine køkkendrømme.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lækkert designerkøkken Horsens

Rotpunkt køkkenforhandler Horsens danner rammerne om såvel kvalitetskøkkener som løsninger til bad og garderobe. Du finder vores spændende sortiment med bl.a. markedets største grebsløse udvalg af køkkener samt et stort udvalg af farver og materialer. Vi byder ligeledes på alt i tilbehør til dit nye drømme-køkken.

Uanset om du både søger inspiration til køkken og bad Horsens eller ønsker professionel rådgivning om indretnings-løsninger til dit kommende køkken, så kan Rotpunkt byde ind med et kompetent og erfarent team af køkkenspecialister, der står klar til at hjælpe dig med stort som småt.

Nyt køkken Horsens slidstærke materialer

Et Rotpunkt køkken giver dig næsten uanede muligheder, når det gælder indretning af dit køkken. Vi kan fremstille køkkener på special-mål og sætter en stor ære i at matche præcis din køkkendrømme. Vores køkkener er såvel PEFC samt FSC certificerede og produceret med tysk grundighed.

Den miljøvenlige produktion af skabselementer fremstillet af majs giver, ud over en reducering af elementernes vægt med hele 30%, også slidstærke elementer, der kan matches og mixes præcis som du ønsker for at imødekomme dine ønsker til ergonomi, funktionalitet og lækkert look. Vi tilbyder lækkert design og byder desuden på:

  • Alt i hvidevarer
  • Alt i armaturer
  • Alt i vaske
  • Alt i bordplader

Rotpunkt kan levere hele løsninger og sørger altid for at leve op til dine forventninger om et lækkert, funktionelt og slidstærkt køkken.

Her finder du Rotpunkt Horsens

Du finder dit lokale Rotpunkt køkkenfirma Horsens overfor Bytorvet på hjørnet af Løvenørnsgade og Ribersgade. Vores erfarne team af køkkenspecialister står klar til at hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme.

Dine kontakter i butikken

Pia Fischer
pef@rotpunkt.dk
25 94 25 14

Rotpunkt butik
Horsens

Rotpunkt Køkken
Ribersgade 2
8700 Horsens
71 74 70 71
horsens@rotpunkt.dk

Mandag:Lukket
Tirsdag:10.00-17.30
Onsdag:10.00-17.30
Torsdag:10.00-17.30
Fredag:10.00-17.30
Lørdag:10.00-14.00
Søndag:Lukket
Opmåling og tegning af dit nye køkken
Kom ind til din lokale Rotpunkt og få gratis hjælp til opmåling og tegning af dit nye køkken, så er du sikker på at have alle detaljerne med.
Klik her under og start
din køkkendrøm.